ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Τι σχέση έχει η απιστία με τον αριθμό των παιδιών

Έρευνα που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές σχέσης www. AshleyMadison.com, αναφέρει ότι η απόκτηση ενός παιδιού αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους για… απιστία.

Συγκεκριμένα, το 38,5% των ανδρών και το 31,9% των γυναικών παραδέχονται ότι η πρώτη τους απιστία συνέβη γύρω από τη γέννηση του πρώτου παιδιού.

Μάλιστα, το 69,4% των ανδρών και το 78,9% των γυναικών είναι γονείς, ενώ το 58,7% των ανδρών και το 61,3% των γυναικών έχουν παιδιά μεταξύ των ηλικιών 1-5.

Χαμηλότερο το ποσοστό σε γονείς που έχουν δύο παιδιά, 31,6% για τους άνδρες και 35,2% για τις γυναίκες.

«Η γέννηση ενός παιδιού είναι συχνά ένας χρόνος δοκιμών για τα παντρεμένα ζευγάρια, μη ξεχνάμε κιόλας πως οι σεξουαλικές επιθυμίες και η ελκυστικότητα μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη», αναφέρει ο Noel Biderman, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της AshleyMadison.com.

«Συχνά, οι γυναίκες ομολογούν ότι δεν αισθάνονται πλέον ελκυστικές λόγω της εγκυμοσύνης τους, ενώ οι άνδρες με τη σειρά τους αισθάνονται ότι το σεξ μετά τα παιδιά είναι προβληματικό. Είναι εξαιτίας αυτού που πολλοί σύζυγοι ψάξουν για κάτι έξω από το γάμο για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες που συχνά μένουν ανεκπλήρωτες στο σπίτι».

Τέλος, ο Noel Biderman είπε: «Μετά τη γέννηση ενός παιδιού, ο γάμος γίνεται μια πράξη εξισορρόπησης μεταξύ των αναγκών του ζευγαριού και των παιδιών τους. Ο χρόνος και η ενέργεια που κάποτε ήταν αφιερωμένος στις συναισθηματικές και σωματικές ανάγκες του ζευγαριού ξαφνικά κατευθύνεται προς τη φροντίδα των απογόνων τους»

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 13.912 εγγεγραμμένα μέλη.

ΠΗΓΗ : baby.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις