ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Γυναίκα γράφει γράμμα αγάπης στα οπίσθιά της και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα

Με το κίνημα του «body positive» να παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις, στην προσπάθεια του να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να καταρρίψει τα στερεότυπα ως προς το σωματικό βάρος και την εικόνα που αυτό δημιουργεί, ολοένα και περισσότερες γυναίκες μπαίνουν στη διαδικασία να πάρουν μέρος σε αυτό και να «φωνάξουν» δυνατά ότι αγαπούν το σώμα τους.

Ανάμεσα σε αυτές συναντάμε και τη Βικτόρια Μαριάνο, που εργάζεται ως γυμνάστρια και παρότι αφιερώνει πολύ από το χρόνο της και για τη βελτίωση της δικής της υγείας και φυσικής κατάστασης, εξακολουθούσε να αισθάνεται ανασφάλεια για ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος της, τα οπίσθια της.

Ετσι, πριν από λίγο καιρό, αποφάσισε να κάνει κάτι που ξεπερνάει τα δεδομένα: να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό αναδεικνύοντας τα, να κοινοποιήσει τη φωτογραφία αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το κυριότερο, να γράψει ένα γράμμα αγάπης απευθυνόμενη σε αυτά και τα λακάκια τους (που προκύπτουν από την κυτταρίτιδα), στη λεζάντα.

Το συγκεκριμένο post συγκέντρωσε περίπου 28 χιλιάδες likes και τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ήταν κάτι παραπάνω από θετικά και υποστηρικτικά.

ΠΗΓΗ : iefimerida.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις