ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας: Δε χρειαζόμαστε “ανοιχτές πόρτες” αλλά κυβέρνηση με ανοιχτά μυαλά

Το οινοποιείο του Δημήτρη Αλατά στη Φαλάνη, επισκέφθηκε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την εκδήλωση “Ανοιχτές Πόρτες”, μια εκδήλωση  η οποία διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιμα οινοποιεία – μέλη τους.

Οι “Ανοιχτές Πόρτες” αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού, στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα. Στόχος της,η διοργάνωση “γεγονότων” με επίκεντρο το κρασί από κάθε επισκέψιμο οινοποιείο, τα οποία θα αποτελέσουν αφορμή για τη γνωριμία των καταναλωτών με τους οινοπαραγωγούς.

Ο Λαρισαίος πολιτικός είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του οινοποιείου και να συνομιλήσει με παραγωγούς της περιοχής, ενώ στο επίκεντρο των συζητήσεων, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε ο “αντιπαραγωγικός και αντιαναπτυξιακός”, όπως τον χαρακτήρισε, φόρος στο κρασί.

Ο κ. Κέλλας, μετά το τέλος της επίσκεψης στο Οινοποιείο, δήλωσε: «“Ανοιχτές πόρτες” σήμερα στα Οινοποιεία του νομού Λάρισας, που ευτυχεί να διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους οινοποιούς στην Ελλάδα.

Από το Οινοποιείο του φίλου Δημήτρη Αλατά, τον οποίο ευχαριστώ, για την “ξενάγηση”, είναι η καλύτερη ευκαιρία να τονίσω πως δεν χρειάζεται ημέρα “ανοιχτής πόρτας”, αλλά μια κυβέρνηση με “ανοιχτά μυαλά”, μακριά από ιδεοληψίες, η οποία θα μπορεί να αντιληφθεί πως η στήριξη των οινοπαραγωγών της χώρας, αποτελεί κρίσιμη παράμετρο στον εθνικό σχεδιασμό.

Καταργήστε επιτέλους τον άδικο και αντιαναπτυξιακό Ειδικό Φόρο στο Κρασί.

Στηρίξτε τους επαγγελματίες του χώρου, που διαπρέπουν σε ολόκληρο τον κόσμο…».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις