ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Χτύπησε κόρη και μάνα και τους έκανε και μήνυση

Χτύπησε μάνα και κόρη και τις τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματος, ενώ μετά κατέθεσε και μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Αθώα έκρινε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μία κατηγορούμενη Βολιώτισσα για το αδίκημα της ψευδής καταμήνυσης.

Ο πρώην σύζυγος, εξεταζόμενος από το δικαστήριο έπεσε σε σειρά αντιφάσεων. Δεν μπορούσε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αν και δέχτηκε ποινική διαμεσολάβηση, ωστόσο καταμήνυσε τη σύζυγό του.

Ο μάρτυρας υποστήριξε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ότι ενώ η κατηγορούμενη βρισκόταν σε καλό σημείο επανασύνδεσης, αιφνίδια προχώρησε τον Νοέμβριο σε μήνυση εναντίον του.

Διέψευσε ότι επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του και την κόρη του. Κατηγόρησε τη γυναίκα του για το ότι συχνά έλλειπαν μεγάλα χρηματικά ποσά από το σπίτι.

Με δάκρυα στα μάτια άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου η κατηγορούμενη. Νωρίτερα, απολογούμενη περιέγραφε λακωνικά τι συνέβη την ημέρα του μοιραίου περιστατικού, τον Ιούνιο του 2015.

Ο αδερφός της την πήγε σε Κέντρο Υγείας. Ήταν χτυπημένη στο χέρι, στο στήθος, στο κεφάλι. Η κορούλα της ήταν επίσης τραυματισμένη. Είχε χτυπήματα στο γόνατο, τον ώμο και το στήθος, τραύματα που είχαν προκληθεί από σπρωξίματα.

«Ήθελα να του δώσω μία δεύτερη ευκαιρία να βοηθηθεί, γι’ αυτό μπήκαμε στη διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης. Δυστυχώς δεν την εκμεταλλεύτηκε αυτήν την ευκαιρία. Έλεγε ότι θέλω να τον βγάλω τρελό», είπε απολογούμενη στο δικαστήριο.

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την αθώωσή της. Το δικαστήριο την έκρινε αθώα. Με δάκρια στα μάτια η γυναίκα αποχώρησε συγκινημένη από την αίθουσα συνεδρίασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Εφημερίδα Ταχυδρόμος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις