ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Έφυγε” σε ηλικία 58 ετών ο Λαρισαίος τεχνικός προϊστάμενος του ΟΤΕ Κ. Κατίνας

Θρήνος στην οικογένεια του ΟΤΕ στη Λάρισα από το άκουσμα της είδησης της απώλειας του προϊστάμενου του τεχνικού τμήματος για το νομό, Κωνσταντίνου Κατίνα, σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε ένα σύντομο αλλά σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του το οποιό δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Αφήνει πίσω του τρία παιδιά, ενώ η οικογένειά του επιθυμεί αντί στεφάνου, να κατατεθεί οικονομική ενίσχυση στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο Κωνσταντίνος Κατίνας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του. Κατάγονταν από τη Βερδικούσια, ήταν απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολογίας Μηχανικής του Πολυτεχνείου της Βρέμης στη Γερμανία όπου και εργάστηκε για 15 περίπου χρόνια.

Έπειτα, επέστρεψε στην Ελλάδα, στη Λάρισα, όπου και εργάστηκε στον ΟΤΕ για 24 χρόνια, τα δέκα εξ’ αυτών ως προϊστάμενος στο τεχνικό τμήμα του νομού Λάρισας.

Η διοίκηση του ΟΤΕ αποφάσισε τρίωρη στάση εργασίας σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του, ενώ τα σωματεία και εργαζόμενοι νομού Λάρισας εκφράζουν συμπαράσταση στο βαρύ πένθος της οικογένειας, δηλώνουν απερίφραστα την αλληλεγγύη τους στην οικογένεια του εκλιπόντα και θα συμπαρασταθούν σύσσωμοι στην εξόδιο ακολουθία σήμερα στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στη Βερδικούσια στις 5 το απόγευμα.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις