ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη Στυλίδα το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων

Μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το  Σάββατο 20 Μαΐου το Παιδικό Τμήμα της Δημοτικής χορωδίας  Φαρσάλων στη  Στυλίδα Φθιώτιδας, συμμετέχοντας στην 1η  Παιδική  Χορωδιακή Συνάντηση, που διοργάνωσε ο Δήμος Στυλίδας και ο Μουσικός Όμιλος Στυλίδας .

Στη  1η  Παιδική  Χορωδιακή Συνάντηση συμμετείχαν επίσης  η Παιδική Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας και η Χορωδία – Ορχήστρα Εκκλησιαστικής και Παραδοσιακής μουσικής Ιερού Ναού Παμμ. Ταξιαρχών Σχηματαρίου.  Το κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο   πλημμύρησε από μελωδίες ελλήνων και ξένων συνθετών που ερμήνευσαν  άψογα οι  παιδικές  χορωδίες. Η παρουσία της Παιδικής  Χορωδίας του Δήμου Φαρσάλων   ήταν εξαιρετική και χειροκροτήθηκε θερμά από το φιλόμουσο κοινό.                                                                                                                                                                                                                                                                   Τη χορωδία διεύθυνε ο  Κωνσταντίνος Μάτης και στο πιάνο συνόδεψε  η καθηγήτρια μουσικής  Κατερίνα Ζαρογιάννου.

Στο τέλος της εκδήλωσης  ο Αντιδήμαρχος  Στυλίδας Επαμεινώνδας Ζαρογιάννης και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων  Κωνσταντίνος  Δερλός αντάλλαξαν  αναμνηστικά των δήμων και  τόνισαν τη μεγάλη σπουδαιότητα που έχουν οι εκδηλώσεις αυτές για τις χορωδίες. Η βραδιά έκλεισε με δείπνο που παρέθεσε ο Μουσικός Όμιλος Στυλίδας προς τιμή των χορωδιών.

Την παιδική χορωδία συνόδευσαν στη Στυλίδα ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ Κωνσταντίνος Δερλός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων Γιάννης Μαλέτσικας και γονείς των παιδιών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις