ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δεν απέργησαν σχεδόν οι εννιά στους δέκα δημοτικούς υπάλληλους στη Λάρισα

Παρά το γεγονός πως το μεσοπρόθεσμο φέρνει μία σειρά από οδυνηρά μέτρα για την τοπική αυτοδιοίκηση, σχεδόν οι εννέα στους δέκα δημοτικοί υπάλληλοι, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, δεν απεργούν σήμερα Δευτέρα στη Λάρισα.

Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς είναι σχεδόν όλες οι υπηρεσίες να λειτουργούν κανονικά σήμερα το πρωί. Κανονικά γίνεται και η αποκομιδή των απορριμμάτων αφού τα ποσοστά των απεργών στην υπηρεσία καθαριότητας είναι πάρα πολύ μικρά.

Το πρωί πάντως, εργαζόμενοι που συμμετέχουν στην κινητοποίηση της ΠΟΕ ΟΤΑ συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.

Σε δηλώσεις του στο onlarissa.gr, o πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους δήμους της Λάρισας κ. Ζήσης Γκαραλιάκος έστειλε σαφές μήνυμα πως τόσο το θέμα των συμβασιούχων, όσο και της ασφάλισης, αποτελούν “αιτία πολέμου” για τους εργαζόμενους. “Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Παλεύουμε για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, στην καθαριότητα, στους παιδικούς σταθμούς και τις άλλες υπηρεσίες. Τέρμα πια η κοροϊδία. Μην τολμήσουν και πειράξουν τα βαρέα και ανθυγιεινά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα είμαστε μόνιμα στο δρόμο” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση των δημοτικών υπαλλήλων:

Ρεπορτάζ: Απόστολος Ράιδος / Φωτό: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις