ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Απίστευτο: Βρήκαν κανονικά… κλειδωμένη την πόρτα της κλινικής απ’ όπου κλάπηκαν τα μηχανήματα στο Πανεπιστημιακό!

Στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Λάρισας η υπόθεση της κλοπής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αποκτά μια ακόμη ενδιαφέρουσα από πλευράς αστυνομικής διάσταση, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”.

Η η πόρτα του τμήματος ήταν κανονικά κλειδωμένη το πρωί της Δευτέρας που οι εργαζόμενοι πήγαν στο τμήμα για να ξεκινήσουν τις προγραμματισμένες εξετάσεις στους ασθενείς. Ούτε αυτό το Τμήμα διαθέτει συναγερμό.

Από το Γαστρεντερολογικό Εξωτερικό Ιατρείο της Πανεπιστημιακής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας εκλάπησαν δύο γαστροσκόπια και δύο κολονοσκόπια. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, τα δύο ήταν λειτουργικά και τα άλλα ήταν σε διαδικασία επισκευής.

Η αξία των κλεμμένων ανέρχεται περίπου στις 15.000 ευρώ και αυτό λόγω παλαιότητας, ενώ για να τα αντικαταστήσει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με καινούρια θα απαιτηθούν περίπου 80.000 ευρώ..

Πέραν της οικονομικής ζημιάς, πρόβλημα ανακύπτει στα προγραμματισμένα ραντεβού των ασθενών που ακυρώθηκαν για σήμερα και αύριο. Η διοίκηση αναζητεί τρόπους για την επίλυση του προβλήματος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις