ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η… πυροσβεστική παρέμβαση Παπαδόπουλου στη φωτιά που άναψε μεταξύ Κόκκαλη και Αποστόλου

Όντας ο μοναδικός αγρότης στη βουλή και άνθρωπος που κατέχει το… “τόπι” στο αγροτικό, ο Νίκος Παπαδόπουλος ερωτήθηκε από τη στήλη για τα όσα εκτυλίσσονται μεταξύ του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και του Λαρισαίου υφυπουργού Βασίλη Κόκκαλη, με φόντο τα κόκκινα αγροτικά δάνεια.

“Δεν αδειάζει την κυβέρνηση ο υπουργός, όταν λέει ότι δεν ισχύουν τα όσα εξήγγειλε προ ημερών ο υφυπουργός για το θέμα των κόκκινων αγροτικών δανείων;” ήταν το ερώτημα που του θέσαμε.

“Μάλλον έχουν και οι δυο δίκιο” απάντησε ο κ. Παπαδόπουλος για να δώσει τη δική του εξήγηση: “Στο νέο νόμο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό εμπίπτουν οι αγρότες που τηρούν βιβλία εσόδων – εξόδων, όπως είχε πει ο κ. Κόκκαλης, ενώ για τους αγρότες του λεγόμενου “ειδικού καθεστώτος” κάτι τέτοιο δε γίνεται αφού πρακτικά δεν μπορούν να αποδείξουν πως έχουν χρεοκοπήσει γιατί δεν έχουν τα παραστατικά, όπως είπε ο κ. Αποστόλου”.

Λογική κατά μία έννοια η τοποθέτηση του Λαρισαίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κακές γλώσσες όμως λένε πως το γυαλί μεταξύ των δύο κορυφαίων στελεχών στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έχει σπάσει.

Οψόμεθα…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις