ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα γίνει κάτι τέτοιο!

Μετά την αναβολή που πήρε η εκδίκαση για τα επεισόδια του τελικού Κυπέλλου στον Βόλο, είναι δεδομένο ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα μεταφέρουν την όποια τιμωρία τους επιβληθεί για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το πιθανότερο σενάριο λέει ότι και στους δύο «δικεφάλους» θα επιβληθεί τιμωρία έδρας, παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε τον αριθμό.

Επίσης, τιμωρία έδρας θα «κουβαλήσει» και ο Ολυμπιακός, που ήδη έχει ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, ενώ υπάρχει άλλη μια (εφέσιμη) για τη συμπεριφορά του Φρανσουά Μοντεστό στον επαναληπτικό με την Ένωση και εκκρεμεί η υπόθεση για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Από τα όσα συνέβησαν χθες στη Λεωφόρο, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, είναι σχεδόν δεδομένο ότι τιμωρία έδρας θα επιβληθεί και στο «τριφύλλι», καθώς το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό γι’ αυτό. Και η όποια ποινή του επιβληθεί, φαντάζει σχεδόν δεδομένο ότι θα «πιάσει» και την ερχόμενη σεζόν.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι το «Big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχει σύσσωμο τιμωρία της έδρας του για τη νέα σεζόν. Κάτι που ποτέ πριν δεν είχε ξανασυμβεί στην Ελλάδα.

Μέχρι πριν μιάμιση δεκαετία, που επιτρέπονταν οι μετακινήσεις οπαδών, ποτέ και οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν ξεκίνησαν όλοι μαζί με τιμωρία της έδρας τους. Όπως φαίνεται, έχει… πετύχει το μέτρο της απαγόρευσης μετακινήσεων οπαδών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις