ΛΑΡΙΣΑ

Πάμε παιδική χαρά…. ΑΜΕΑ!

Με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία  υποδέχθηκαν  την Τετάρτη 17 Μαϊου τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Νεάπολης της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  παιδιά και φίλους από τον Αριστέα, τα οποία συνοδεύονταν από εθελοντές κοινωνικής πρόνοιας του Ερυθρού Σταυρού.

Η κοινή ανάγκη για εκτόνωση και αλληλεπίδραση στην πρώτη παιδική χαρά για ΑΜΕΑ στάθηκε αφορμή για την επιτυχημένη συνύπαρξη μικρών και μεγάλων, που έπαιξαν στις κούνιες, ταξίδεψαν με τη φαντασία τους σε τόπους χαρούμενους και συμμετείχαν σε ομαδικά παιχνίδια… Παιχνίδια που είχε ετοιμάσει με μεράκι και ενθουσιασμό το εξειδικευμένο προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, καθώς και κεράσματα που είχαν ετοιμάσει από κοινού με τους εκπαιδευόμενους.

Επιπλέον, συμμετείχαν  όλοι μαζί στο ημερήσιο πρόγραμμα της δομής, το οποίο εκείνη τη μέρα περιελάμβανε μεταξύ άλλων εικαστικά, γυμναστική, χορό και φωτογραφία. Η ευχάριστη επίσκεψη έκλεισε με τη δέσμευση όλων ότι θα επαναληφθούν κι άλλες στο μέλλον, αφού όλα τα παιδιά ένιωσαν οικεία και χαλαρά τόσο με το περιβάλλον του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, όσο και με την παιδική χαρά.

Για πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ και τη διαδικασία εγγραφής σε αυτά, μπορείτε να απευθύνεστε στη ΔΗΚΕΛ., Γαριτσίου & Λευκίππου–Ροδοπούλειο, τηλ: 2410663085, ώρες: 09:00π.μ.– 03:00μ.μ, e-mail: dikel09@yahoo.gr, καθώς και στα τηλέφωνα των δομών

Δομές ΚΔΑΠΜΕΑ:

  • 1ο Ειδικό Σχολείο Νεάπολης, Ράγκου Βαγιάννα τηλ:6988583072
  • 33ο Δημ. Σχολείο Νέα Σμύρνη, Παππά Χρύσα τηλ:6985662205
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις