Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Πίστη σε Λούτον και Ναϊμέγκεν

Αρκετά πλούσιο είναι το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με αναμετρήσεις από όλη την υφήλιο. Εμείς θα «στοχεύσουμε» στην ευρωπαϊκή ήπειρο, με τη δυάδα των επιλογών μας να προέρχεται από Αγγλία και Ολλανδία ενώ υπάρχει πρόταση και από το μπασκετικό κουπόνι. 

Ικανή για την ανατροπή η Λούτον

Ξεκινάμε με τον Άσσο της Λούτον επί της Μπλάκπουλ σε απόδοση 2.15. Πρόκειται για τον επαναληπτικό ημιτελικό των πλέι οφ της αγγλικής League Two, με την Μπλάκπουλ να έχει επικρατήσει με 3-2 στο πρώτο ματς. Σημειώνουμε ότι δεν είναι σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Καλείται, λοιπόν, η Λούτον να πετύχει σήμερα νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση στον τελικό (νίκη με ένα γκολ διαφορά στέλνει το ματς στην παράταση). Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σημείωσε δύο νίκες επί της Μπλάκπουλ (1-0 και 0-2), στοιχείο που ενδέχεται να της δώσει ψυχολογία ενόψει της σημερινής ρεβάνς. Μάλιστα, η ήττα στον πρώτο αγώνα έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί πέντε νικών και δύο ισοπαλιών στις τελευταίες επτά αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας. Η Μπλάκπουλ, από την πλευρά της, έχει συνδυάσει με νίκες τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (4-0-1). Θεωρούμε, όμως, ότι η Λούτον θα καταφέρει να εκμεταλλευθεί σήμερα τη δύναμη της έδρας της.

Κερδίζει στο ημίχρονο ή στο τέλος η Ναϊμέγκεν

Συνεχίζουμε με τα πλέι οφ ανόδου/παραμονής της ολλανδικής Eredivisie, επιλέγοντας το Διπλό ημίχρονο ή τελικό για τη Ναϊμέγκεν επί της Έμεν σε απόδοση 1.90 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που η Ναϊμέγκεν αναδειχθεί νικήτρια είτε στο πρώτο ημίχρονο είτε στο τέλος της αναμέτρησης, όπως επίσης κι αν αναδειχθεί νικήτρια και στα δύο ημίχρονα). Πρόκειται για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για το 2ο γύρο. Η Έμεν τερμάτισε στην 9η θέση της κανονικής διάρκειας της Β’ Ολλανδίας και στον 1ο γύρο των πλέι οφ ανόδου / παραμονής ξεπέρασε το εμπόδιο της Βααλβάικ, επικρατώντας με το εμφατικό 1-5 στο πρώτο ματς και γνωρίζοντας «γλυκιά» ήττα με 0-1 στον επαναληπτικό. Η Ναϊμέγκεν μπαίνει απευθείας στο 2ο γύρο, έχοντας τερματίσει στη 16η θέση της κανονικής διάρκειας στην Eredivisie. Με πολύ καλή ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι, καθώς πέτυχαν τις νίκες επί των Άλκμααρ (2-1) και Χέρενφεν (0-2) στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η Ναϊμέγκεν διαθέτει σίγουρα ένα ποιοτικότερο σύνολο και πιστεύουμε ότι θα αναδειχθεί νικήτρια είτε στο πρώτο ημίχρονο είτε στο τέλος.

Υψηλό σκορ στη Γερμανία

Πάμε και στο μπάσκετ, όπου η επιλογή μας είναι το Οver 156.5 πόντοι στη γερμανική αναμέτρηση της Ουλμ με τη Λούντβιγκσμπουργκ. Πρόκειται για το πέμπτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά των πλέι οφ, με τη Λούντβιγκσμπουργκ να ισοφαρίζει τη σειρά σε 2-2 με την προχθεσινή νίκη της (84-76). Το χαρακτηριστικό της Λούντβιγκσμπουργκ είναι ότι παρουσιάζει αμυντικές αδυναμίες εκτός έδρας (στην κανονική περίοδο δεχόταν 71.8 πόντους κατά μέσο όρο εντός έδρας και 81 πόντους εκτός έδρας). Με υψηλό σκορ έχουν συνδυαστεί, επίσης, τα τρία φετινά μεταξύ τους ματς με γηπεδούχο την Ουλμ (97-80, 83-83 και 87-76). Θεωρούμε ότι η Ουλμ θα μπει με τεράστιο πάθος για την πρόκριση κι έτσι το Over 156.5 μας φαίνεται πολύ πιθανό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις