ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Κόκκαλης, τα κόκκινα δάνεια και ο… Λένιν!

Παίζει “μπάλα” με χαρακτηριστική άνεση και στα δεξιά και στα αριστερά ο Βασίλης Κόκκαλης. Ο Λαρισαίος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μίλησε την Κυριακή σε συνέδριο για τα κόκκινα δάνεια, όντας πρακτικά εκπρόσωπος της κυβέρνησης, αφού ήταν το μόνο κυβερνητικό στέλεχος στο πρόγραμμα των ομιλητών.

Άριστος γνώστης του αντικειμένου λόγω και της χρόνιας ενασχόλησής του με το Ινστιτούτο Καταναλωτών Θεσσαλίας, μίλησε για περίπου 20 λεπτά, ενώ ακολούθησαν σχεδόν άλλα… 50 λεπτά γεμάτα ενδιαφέροντα και ζωηρό διάλογο με το ακροατήριο.

Η άποψη του Σαρακατσάνου για το θέμα, εκπεφρασμένη από καιρό. Φάνηκε εξάλλου στην πρωτοβουλία του που “καθάρισε” τα αγροτικά δάνεια. Προτεραιότητα πλέον έχουν οι υποχρεωμένοι και όχι το… “κακομαθημένο” τραπεζικό σύστημα. Και για να υπερθεματίσει αυτή την άποψη, δε δίστασε να χρησιμοποιήσει τη ρήση του… Λένιν (!) που είχε πει κάποτε πως «αλήθεια είναι ό,τι συμφέρει το λαό».

Γιατί, όπως εξηγούσε λίγο αργότερα στους συνομιλητές του, τα σοφά λόγια δεν έχουν πολιτικοϊδεολογική χροιά. Με το στόμα ανοιχτό η ομήγυρη…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις