ΚΟΣΜΟΣ

Σφάζονται γυναίκες και παρουσιάστριες στην ποδιά του Μακρόν…

Η κεντρική παρουσιάστρια του γαλλικού καναλιού Cnews (canal+) Οντρεϊ Πουλβάρ, υπέγραψε κείμενο εναντίον της Λεπέν και υπέρ του Μακρόν με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση της – «Οι δημοσιογράφοι έχουν καθήκον αντικειμενικότητας και δεν πρέπει να καθιστούν δημόσια την πολιτική τους άποψη» ανακοίνωσε το κανάλι που εργάζεται η Πουλβάρ

Πόλος έλξης των γυναικών και ειδικά των φεμινιστριών έγινε ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν. Μάλιστα ο γοητευτικός υποψήφιος έγινε και αιτία να απομακρυνθεί από την δουλειά της μία θερμή υποστηρίκτρια του, η Οντρεϊ Πουλβάρ. Πρόκειται για την κεντρική παρουσιάστρια του γαλλικού καναλιού Cnews (canal+) η οποία είναι ιδιαίτερα διάσημη στην Γαλλία και εξίσου εντυπωσιακή στην εμφάνισή της.

Η αφορμή δόθηκε όταν η δημοσιογράφος υπέγραψε μαζί με άλλες γυναίκες ένα κείμενο εναντίον της Μαρί Λεπέν και υπέρ του Μακρόν. Με τίτλο “Φεμινίστριες, δεν θέλουμε το Εθνικό Μέτωπο» το κείμενο μάζεψε πολλές υπογραφές μεταξύ των οποίων και αυτή της Ζυλί Γκαγιέ, της συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ.

Η Πουλβάρ ωστόσο και στο παρελθόν είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση καθώς τότε το κανάλι Itele στο οποίο εργαζόταν, αποφάσισε να λύσει την συνεργασία μαζί της λόγω της ερωτικής σχέσης που διατηρούσε η δημοσιογράφος με τον υπουργό του Ολάντ, Αρνό Μοντεμπούρ.

Τώρα το κανάλι που εργάζεται αποφάσισε να την κρατήσει εκτός πλατό ως τις 7 Μαΐου. Η Οντρεϊ Πουλβάρ δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα και επέλεξε να απαντήσει με μία ανάρτηση στο twitter στην οποία ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της ενώ το κανάλι από την πλευρά του περιορίστηκε σε μία λιτή εξήγηση της απόφασής του επισημαίνοντας ότι: «Οι δημοσιογράφοι έχουν καθήκον αντικειμενικότητας και δεν πρέπει να καθιστούν δημόσια την πολιτική τους άποψη».

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις