ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ποιοί συμβούλεψαν το Μητσοτάκη να μην έρθει Μάιο στη Λάρισα;

Την πρόταση είχε κάνει, όπως έμαθα, ο Μάξιμος στον Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ Κώστα Τσιάρα και το τραπέζι θα γίνονταν στις 7 Μαρτίου, σε ανάμνηση της ημέρας που πέρασαν για πρώτη φορά το κατώφλι της Βουλής το 2004.

Η “ΕΣΣΟ του 2004”, αριθμεί 11 βουλευτές της ΝΔ μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Τώρα, λοιπόν, που το πρόγραμμα του Κυριάκου το επέτρεψε, η συνάντηση έγινε σε ψαροταβέρνα της Καισαριανής.

Οι… επιβιώσαντες αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων συνδέονται με σχέσεις φιλίας. Έτσι, η βραδιά κύλησε με χαριτωμένα παραλειπόμενα στη διαδρομή των 13 χρόνων κοινής πορείας στη Βουλή. Η παρέα ήπιε λευκό κρασί -εκτός του Προέδρου και του Μάξιμου που προτίμησαν μπύρα.

Χαρακόπουλος και Τσιάρας με αφορμή σκέψεις για έλευση του Κυριάκου στη Θεσσαλία το Μάιο τον προέτρεψαν να το κάνει το φθινόπωρο, όταν θα μπορεί να εξαγγείλει συγκεκριμένα μέτρα για τους αγρότες, και όχι τώρα που πολλοί βρίσκονται σε αγροτικές εργασίες.

Άποψη με την οποία έδειξε να συμφωνεί ο πρόεδρος της ΝΔ, που φαίνεται να ακούει με προσοχή για τα αγροτικά τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Αγροτικης Ανάπτυξης.

Οψόμεθα…

Ιανός

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις