ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση του ΓΣΛ κόντρα στον πανίσχυρο Πανιώνιο

Στα μάτια κοίταξε ο ΓΣΛ μια από τις καλύτερες ομάδες της Α2 που διεκδικεί άνοδο, τον Πανιώνιο, χάνοντας τελικά με 70-85 στο τελευταίο για φέτος  εντός έδρας ματς, αλλά για παραπάνω από ένα ημίχρονο οι Λαρισαίοι ήταν μπροστά στο σκορ και οδηγούσαν την …κούρσα στο κλειστό της Νεάπολης.
Όταν λόγω των γνωστών ελλείψεων, αλλά και των τραυματισμών ο Γυμναστικός έμεινε από …καύσιμα και ταυτόχρονα οι διαιτητές σφύριζαν διαρκώς την παραμικρή επαφή, ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, πήρε τα ηνία και έφτασε στη νίκη με το τελικό 70-85.
Διαιτητές: Σιμητόπουλος-Λόρτος-Τσοκόλης
Δεκάλεπτα: 24-11, 42-42, 56-66, 70-85.
ΓΣΛ (Σκαραφίγκας): Τόζιος, Συνετός 3 (1), Τσούμας Γ., Τσούμας Α. 2, Τσουράκης 14 (1), Μπέμπης 16 (4), Σπυρόπουλος 9, Γκιουλέκας 19 (2), Χαιρετίδης 7 (2).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Οικονόμου): Aλίχοντζιτς 18, Νοέας 8, Νικολακόπουλος 2, Πελεκάνος 7, Κάπρης, Σακελλαρίου, Μπάρλος 17 (1), Μίχαλος 10 (2), Μπιλλής 8 (1), Ματαλόν 11 (1), Μελισσαράτος, Δημητριάδης 4.
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ: «Σήμερα τελειώσαμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας εντός έδρας, απομένει ένα τελευταίο παιχνίδι που είναι εκτός. Σίγουρα η χρονιά δεν ήταν καλή σε σχέση με τον στόχο της ομάδας, αλλά για σήμερα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.
Έδειξαν ότι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, μπορέσαμε να διεκδικήσουμε ως ένα σημείο το παιχνίδι, αλλά όταν έγινε πολύ «physical game» και άρχισαν οι διαιτητές να σφυρίζουν πάρα πολύ τις επαφές, λόγω ελλείψεων και τραυματισμών, μείναμε από δυνάμεις και από παίκτες και εκεί έγειρε η πλάστιγγα υπέρ του Πανιωνίου. Παρόλα αυτά, κλείσαμε την χρονιά με μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και θα συνεχίσουμε από Δευτέρα να δουλεύουμε».
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις