ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τι συμβαίνει με τα χαλασμένα φανάρια της Βόλου; Για 4η ημέρα εκτός λειτουργίας!

Η κατάσταση εδώ και 4 ημέρες στην οδό Βόλου στο ύψος με την παλαιά Εθνική είναι χαοτική σε επίπεδο κίνησης των αυτοκινήτων.

Αποκορύφωμα του κυκλοφοριακού κομφούζιου που επικρατεί ήταν το προχθεσινό τροχαίο στο σημείο όπου ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και ένα αστικό λεωφορείο με αποτέλεσμα το ελαφρύ τραυματισμό 4 ατόμων.

Τα φανάρια είναι εκτός λειτουργίας για 4η ημέρα παρά το γεγονός ότι η τροχαία έχει ζητήσει από την αρμόδια υπηρεσία να τα θέσουν σε λειτουργία άμεσα καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου η οποία εδώ και μέρες επιχειρεί να τα θέσει ξανά σε λειτουργία. Έτσι ήδη έχει προχωρήσει στην αντικατάσταση των πλακετών αλλά παρόλα αυτά το σύστημα μια λειτουργεί και μια “νεκρώνει”.

Τα συνεργεία του εργολάβου που επιβλέπει η υπηρεσία του δήμου εξετάζουν δύο εκδοχές. Είτε κάποιο κατεστραμμένο καλώδιο να προκαλεί διαρροή ρεύματος και το σύστημα να “πέφτει”, είτε να παρουσιάζεται πτώση τάσης.

Το συνεργείο βρίσκεται στο σημείο και προσπαθεί να λύσει τον γρίφο, ενώ εκτιμήσεις για το πότε θα επισκευαστούν τα φανάρια πλήρως και όχι μερικώς δεν υπάρχει.

Άρα καλά θα είναι οι οδηγοί που διέρχονται από εκεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις