ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρίχνει τους τόνους ο Κούγιας: Ζήτησε συγνώμη για την “προσβλητική συμπεριφορά” σε φίλαθλο

Να ρίξει τους τόνους επιχειρεί σήμερα ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος με δήλωση του τονίζει πως επισκέφθηκε στον φίλαθλο με τον οποίο είχε λεκτικό επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, ζητώντας του συγνώμη για την “προσβλητική συμπεριφορά”.

Αναλυτικά η δήλωση: “Έμαθα το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο αλλά και τη διεύθυνση του οπαδού της ΑΕΛ με τον οποίο είχα το λεκτικό επεισόδιο την Κυριακή μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη στο AELFCARENA.

Τον κ. Αλέξανδρο Βασιλόπουλο τον επισκέφθηκα σήμερα το μεσημέρι στο οδοντιατρείο του και είχαμε συζήτηση δύο ωρών, στην οποία συζητήσαμε, τόσο τους λόγους για τους οποίους προκλήθηκε το μεταξύ μας επεισόδιο, αλλά κυρίως για το παρόν και για το μέλλον της ΑΕΛ, γιατί όπως μου εξήγησε και ο ίδιος διαπίστωσα, ήταν οδοντίατρος όλων σχεδόν των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ επί εποχής Πηλαδάκη και παθιασμένος οπαδός της ομάδας.

Στον κ. Βασιλόπουλο ζήτησα συγγνώμη για την προσβλητική προς αυτόν συμπεριφορά μου και ο ίδιος μου έδωσε ειλικρινείς εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του προς εμέ που προκάλεσε την δική μου συμπεριφορά.

Στο πρόσωπο του κ. Βασιλόπουλου ανακάλυψα έναν οπαδό επιπέδου της ΑΕΛ και χάρηκα ιδιαίτερα για τη γνωριμία μου αυτή.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις