ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“One Night Stand” στο Θέατρο του Μύλου

Η ομάδα χορού VIS MOTRIX παρουσιάζει την παράσταση “One Night Stand” στο Θέατρο του Μύλου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Χορού «Ο Μύλος χορεύει», που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Λάρισας με τον καλλιτεχνικό συντονισμό της ομάδας χορού OFF ART.

Ένας χορευτής κι ένας μουσικός συναντιούνται στη σκηνή. Η μεταξύ τους αλληλεπίδραση δημιουργεί τοπία ήχου και κίνησης που άλλοτε αλλάζουν ή εξελίσσονται διαμέσου της συνδιαλλαγής των δυο performer.
Η μουσική και ο χορός, άρρηκτα συνδεδεμένες τέχνες, ψάχνουν σε αυτήν την παράσταση, μέσω του αυτοσχεδιασμού, τον επαναπροσδιορισμό αυτής της σχέσης.

Κυριακή 30Απριλίου 2017
Ώρα παράστασης 21.00
Θέατρο του Μύλου, Γεωργιάδου 53 (Θεσσαλικό Θέατρο)

Συντελεστές: Κωνσταντίνος Γεράρδος
Θανάσης Γκαμαράζης
Διάρκεια: 40’

Τηλ. κρατήσεων: 6932626741
Τιμή εισιτηρίων: 5€

Κων/νος Γεράρδος

Χορευτής/Χορογράφος

Γεννήθηκε στην Χαλκίδα Ευβοίας. Ξεκίνησε χορό στην Αθήνα στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική σχολή του Δήμου Σταυρούπολης. Στην Αθήνα συνεργάστηκε με πολλούς χορογράφους. Το 1989 γίνεται δεκτός στο χοροθέατρο του Κ.Θ.Β.Ε. λαμβάνοντας μέρος σε όλες του τις παραστάσεις .
Το Μάιο του 2001 ιδρύει την ομάδα χορού VIS MOTRIX της οποίας είναι καλλιτεχνικός διευθυντής και χορογράφος,
Έχει διδάξει σε επαγγελματικές σχολές χορού στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Οργανώνει σεμινάρια τεχνικής χορού και contact improvisation τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Θανάσης Γκαμαράζης
Μουσικός / Συνθέτης

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Άρχισε την ενασχόλησή του με τη μουσική από μικρή ηλικία, με κύριο όργανο την ηλεκτρική κιθάρα, αλλά και την κλασική και ακουστική κιθάρα. Αποφοίτησε από το Ωδείο “Φαέθων” Αλεξανδρούπολης το 2000 και από τότε δραστηριοποιείται, με βάση την καλλιτεχνική σκηνή της Θεσσαλονίκης, ως Live μουσικός και συνθέτης.

Από το 1993 συνεργάζεται με συγκροτήματα από διάφορα μουσικά είδη, κυρίως ως ηλεκτρικός και ακουστικός κιθαρίστας. Έχοντας ως βασική ενασχόληση τη σύνθεση, τη μουσική παραγωγή και τη διδασκαλία.

Το 2011 ξεκινάει την επαφή του με τον κόσμο του θεάτρου, του τσίρκο και του χορού, ως live μουσικός σε θεατρικές παραστάσεις, σε performances και σε παραστάσεις τσίρκο. Αλλά και ως συνθέτης και μουσικός παραγωγός, παραστάσεων και τηλεοπτικών σειρών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις