ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ηράκλειο ή Λάρισα ο τελικός του Κυπέλλου

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν την κούπα του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό της 6ης Μαΐου, με τον ορισμό του γηπέδου να αποτελεί το ερώτημα των επόμενων ημερών.

Η ΕΠΟ είχε ξεκαθαρίσει πριν τη διεξαγωγή των ημιτελικών πως θα περίμενε το ζευγάρι του τελικού προκειμένου να αποφασίσει για τον ορισμό της έδρας.

Είχε γίνει σαφές πως αν η ΑΕΚ,η οποία χρησιμοποιεί το ΟΑΚΑ ως έδρα, έπαιρνε το ένα εισιτήριο, τότε το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας δεν θα φιλοξενούσε τον τελικό.

Αυτός ήταν και ο λόγος που στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία περίμεναν τις ρεβάνς προκειμένου να ρυθμιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια.

Στην Ένωση μάλιστα αμέσως μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού, ξεκαθάριζαν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να διεξαχθεί το παιχνίδι οπουδήποτε.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στο γήπεδο του τελικού, μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκου, ζητώντας ουσιαστικά μια ουδέτερη έδρα.

Δύο γήπεδα είναι αυτά που φαίνεται πως κερδίζουν τη «μάχη» μέχρι στιγμής. Το AEL FC Arena και το Παγκρήτιο, με το γήπεδο του Ηρακλείου να κερδίζει περισσότερους πόντους αφού έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν τελικό χωρίς παρατράγουδα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις