ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Champions League ποδοσφαίρου κωφών στη Λάρισα- Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων

Από τις 30 Απριλίου έως και τις 6 Μαΐου στην Λάρισα διεξάγεται το Champions League Κωφών. Πρόκειται για τις 16 κορυφαίες ομάδες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Οι τρεις από αυτές είναι ελληνικές.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα,Τερψιθέας, Γιάννουλης, Ελευθερών και Αλκαζάρ. Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου στο AEL F.C ARENA. Επίσης θα χρησιμοποιηθούν τα γήπεδα “Μητσιμπόνας” καθώς και το γήπεδο Νεάπολης Α.

Οι ομάδες θα χωριστούν σε 4 ομίλους και οι αγώνες θα διεξαχθούν:  Από τις 9.00 π.μ. έως και τις 12.30 μ.μ. και από τις 4.30 μ.μ. έως και τις 8.00 μ.μ. Η είσοδος έως και το τελικό είναι δωρεάν.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα έρθουν στην πόλη 400 άτομα, αθλητές και στελέχη αποστολών από ολόκληρη την Ευρώπη.

Σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης τόνισε ότι “με τέτοια γεγονότα προβάλλεται η πόλη και αυτό έχει αμφίδρομα οφέλη”.

Ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής υποστήριξε ότι “τέτοιου επιπέδου αγώνες βάζουν την Λάρισα στον αθλητικό χάρτη της Ευρώπης. Το μήνυμα των αγώνων είναι “ο άνθρωπος μπορεί να πετύχει τα πάντα”, κατέληξε.

Ο εντεταλμένος δημοτικός για θέματα αθλητισμού σύμβουλος Γιώργος Κωσταρόπουλος υπογράμμισε ότι “πολλά σχολεία που βρίσκονται κοντά στα γήπεδα  θα παρακολουθήσουν τους αγώνες”

Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας Ελευθέριος Γρηγοριάδης τόνισε ότι ΕΠΣΛ θα είναι αρωγός πάντα σε τέτοιες διοργανώσεις που προβάλλουν την πόλη.

Ο πρόεδρος του Αστικού Μιχάλης Σακελλαρίου υποστήριξε ότι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ θα Μεταφέρουν από και προς τα γήπεδα τους αθλητές.

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βάσω Αυγέρη υπογράμμισε ότι το ΕΚΑΒ σε συνεργασία με τα δύο νοσοκομεία θα καλύψει με ασθενοφόρα όλα τα γήπεδα για την υγειονομική ασφάλεια των αθλητών.

Τέλος τόσο ο Εκτελεστικός Διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής Αθανάσιος Ρέτζιος όσο και ο συντονιστής Λευτέρης Μηνάς στάθηκαν στην εικόνα που δίνει η Λάρισα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “είναι μια πόλη που συνεργάζεται”.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις