ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τελευταίες παραστάσεις για τον “Αυτόχειρα”

Τελευταίες παραστάσεις σήμερα και αύριο για τον «Αυτόχειρα», το νέο έργο της Ερασιτεχνικής Σκηνής «Ανδρέας Τσατσαρής».

«Ο Αυτόχειρας», έργο του Νικολάι Έρντμαν, είναι μια εκπληκτική πικρή κωμωδία, ένα έργο εντυπωσιακό, λαϊκό και απενοχοποιημένο με γρήγορους ρυθμούς και σουρεαλιστικά στοιχεία και ταυτόχρονα τρομακτικά επίκαιρη. Η σκηνοθεσία είναι του Άκυ Μητσούλη και τα σκηνικά του Γιάννη Γεωργιάδη.

Οι παραστάσεις θα δοθούν σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου και αύριο Πέμπτη 27 Απριλίου στις 9 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζη & Κουμουνδούρου) με τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ. Οι άνεργοι και οι φοιτητές (με την επίδειξη της κάρτας και του πάσου αντίστοιχα) πληρώνουν στα 2 άτομα 1 εισιτήριο.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Γιάννης Χαρισμαΐδης, Ελένη Παντελιάδου, Μαρίνα Αρχοντούλη, Κατερίνα  Πουρουτίδου, Κωνσταντίνος Καζαμίας, Ελένη Φασούλα,  Λίλια Στάθη,  Κώστας Χατζηστεργίου, Νίκη Φασούλα, Μάγδα Καζαντζή, Κίμων Μπαχατήρογλου, Πάρις Μποντικούλης, Κωνσταντίνα Τζουβάρα και Ηλιάνα Μπόντε.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Σεμιόν Σεμιόνοβιτς Ποντσεκάλνικοφ, κεντρικός ήρωας, βρίσκεται σε απόγνωση λόγω της μακροχρόνιας ανεργίας του, ενώ ο περίγυρός του, λόγω μιας παρεξήγησης, πιστεύει ότι ο Σεμιόν έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια, από το σπίτι του Σεμιόν παρελαύνει ένας «στρατός» ατόμων που εκπροσωπώντας τη διανόηση, την εκκλησία, το εμπόριο, την τέχνη, αλλά και τον ιδιοτελή εαυτό τους, θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Σεμιόν να αυτοκτονήσει για λογαριασμό τους με σκοπό να εκμεταλλευτούν το θάνατο του «αυτόχειρα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις