ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ξύλο και μηνύσεις για οπαδικές διαφορές για την ΑΕΛ!

Χωρίς προηγούμενο είναι τα κίνητρα του χθεσινού επεισοδίου σε καφετέρια στον Αμπελώνα, εκεί όπου άντρας επιτέθηκε σε 49χρονο Αμπελωνίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr ο λόγος της επίθεσης που ολοκληρώθηκε με μηνύσεις, αυτόφωρα και ιατροδικαστικές εκθέσεις, ήταν η διαφορά απόψεων που είχαν οι δύο άντρες για την… ΑΕΛ!

Προφανώς και το βαρύ κλίμα πόλωσης μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν την υπάρχουσα κατάσταση κι εκείνων που επιθυμούν την αλλαγή, έχει ξεφύγει εκτός ορίων αγγίζοντας ακόμη και… “κανιβαλιστικές” τάσεις.

Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο στάθηκε και ο 49χρονος που δέχθηκε την επίθεση, μιλώντας στο onlarissa.gr λέγοντας χαρακτηριστικά “δε νοείται για οποιαδήποτε διαφορά να χτυπάει οπαδός, συνοπαδό”.

Σημειώνεται πως αμέσως μετά το περιστατικό στο σημείο έφθασε η αστυνομία, οι δύο άντρες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου όπου και υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις. Έτσι και οι δύο πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο ελέω της διαδικασίας του αυτοφώρου, ενώ σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον της Εισαγγελέα η οποία όρισε δικάσιμο για τις 8 Ιουνίου.

Παράλληλα, ο 49χρονος υποβλήθηκε σε ιατρικές και ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Και μη χειρότερα…

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις