ΕΛΛΑΔΑ

Οι «ληστές των θυρίδων» άφησαν DNA -Δεν πέτυχε το πλύσιμο που έκαναν με χλωρίνη

Μπορεί οι «ληστές των θυρίδων» να πραγματοποίησαν κινηματογραφικές ληστείες έχοντας πάρει πολλά μέτρα ασφαλείας για να μην αφήσουν γενετικό υλικό, ωστόσο δεν φαίνεται να τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχουν στη διάθεσή τους πλούσιο DNA των «ληστών των θυρίδων» από τη ληστεία στις 9 Αυγούστου 2016, σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στους Αμπελόκηπους.
Μπορεί οι δράστες να έριξαν με πιεστικό μηχάνημα μεγάλες ποσότητες χλωρίνης στα σημεία που κινήθηκαν, ωστόσο όπως φαίνεται δεν τα κατάφεραν.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί ελέγχοντας εξονυχιστικά το υλικό των καμερών ασφαλείας από το υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας στην Καλλίπολη Πειραιά που έγινε η δεύτερη εντυπωσιακή ληστεία αναφέρουν πως οι τέσσερις δράστες πέρα από τις μάσκες σιλικόνης και τα γάντια είχαν «κλειστά» μανίκια και μπατζάκια. Πλέον οι Αρχές έχουν στα χέρια τους γενετικό υλικό και από τα δύο χτυπήματα και θέλουν να το συγκρίνουν καθώς η ενδεχόμενη ταυτοποίηση του DNA θα τεκμηριώσει τις εκτιμήσεις των αστυνομικών πως πρόκειται για τους ίδιους δράστες.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως οι δράστες ενδεχομένως να είναι από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

 iefimerida.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις