ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: Βροντοφωνάξουμε «ΑΡΚΕΤΑ»

H Ερασιτεχνική ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:

“Τις τελευταίες ώρες, από τη λήξη της αναμέτρησης του αγώνα με την Ξάνθη, διακατεχόμαστε από ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια αισθανόμαστε ανακουφισμένοι από την παραμονή της αγαπημένης μας ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, και από την άλλη γινόμαστε συνεχώς κοινωνοί επιθέσεων, όχι πρωτοφανών δυστυχώς, σε μέλη του Σωματείου μας.
Λίγα μόνο λεπτά διήρκησαν τα συναισθήματα χαράς, καθώς μέσα σε μια ημέρα φίλαθλοι μέλη μας δέχθηκαν προπηλακισμό από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κούγια στην εξέδρα του γηπέδου. Λίγο αργότερα, ο ίδιος επιτέθηκε φραστικά και σωματικά σε δημοσιογράφο και μέλος του Σωματείου μας στην αίθουσα Τύπου, δηλαδή στον εργασιακό του χώρο. Την επομένη, το κακό τρίτωσε όταν επίσης μέλος της Α.Ε.Λ. υπέστη βία από γνωστό «οπαδό» λόγω «κακής κριτικής».
Από την πρόσφατη κιόλας Γενική Συνελεύση της Α.Ε.Λ. ομόφωνα αποφασίστηκε η καταδίκη κάθε επίθεσης, οποιασδήποτε μορφής, σε μέλη της Α.Ε.Λ., αλλά και η έμπρακτη στήριξή μας σε όσους συμπολίτες μας γίνονται στόχοι.
Δηλώνουμε παρόντες και καλούμε όλα τα μέλη, τους φιλάθλους και τους οπαδούς της βυσσινί οικογένειας να βροντοφωνάξουμε «ΑΡΚΕΤΑ». Η ΑΕΛ μας είναι κομμάτι της κοινωνίας μας και δεν θα ανεχθούμε πλέον η πόλη μας να μετατραπεί σε πεδίο τρομοκρατίας και φασιστικού παραληρήματος κανενός. Αυτή θα είναι και η πραγματική σωτηρία της ομάδας!
Απευθύνουμε κάλεσμα στους Λαρισαίους διοικούντες της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.κ. Λιόντο, Ντελόπουλο, Παλαιοχωρλίδη, Μάρκου, Τάκα και Σόφη να πάρουν θέση για όσα συμβαίνουν σε φιλάθλους και συμπολίτες μας”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις