ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαμός στην αίθουσα τύπου – Επίθεση Κούγια σε δημοσιογράφο

Σε ρινγκ μετέτρεψε την αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA, ναι αυτή που είχε προαναγγήλει ότι θα μετονομάσει σε «Κώστας Μπετχαβές», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ…

Συγκεκριμένα, και χωρίς κανείς να καταλάβει το «πως» και το «γιατί», ο μεγαλομέτοχος της «βυσσινί» ΠΑΕ εισήλθε στην αίθουσα Τύπου, όπως κάνει σε κάθε αγώνα, λίγο πριν μιλήσουν οι προπονητές των δύο ομάδων και κατευθύνθηκε προς το μέρος του κ. Χρήστου Τσιάτα.

Του επιτέθηκε φραστικά με ιδιαίτερα «βαριές» εκφράσεις, κινούμενος απειλητικά εναντίον του και τον έριξε από την καρέκλα όπου καθόταν.

Στα επόμενα λεπτά επικράτησε ένας χαμός στην κυριολεξία, απόρροια μίας κατάστασης ξένης προς την ΑΕΛ…

Υπάρχουν μία σειρά από τρόποι για να καταγράψει ένα κρινόμενο πρόσωπο τη δυσάρεσκειά του προς το πρόσωπο που τον κρίνει, ακόμη και οι δικαστικοί οδοί, αλλά το σημερινό θυμίζει παλαιότερες εποχές, όταν ο Τύπος και οι εκπρόσωποί του δεχόταν επιθέσεις από αυτόν που δεν συμφωνούσε μαζί τους, σε μία προσπάθεια να φιμωθεί η αντίθετη άποψη.

Σε τούτη εδώ την πόλη, σε αυτή τη σπουδαία ομάδα, έχουν περάσει και έχουν κριθεί πολλοί πρόεδροι, αλλά ουδείς έφτασε σε αυτό το επίπεδο να κινηθεί εναντίον εκπροσώπου του Τύπου…

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις