ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή ληστών στην Apivita – Σαρώνει η συμμορία των χρηματοκιβωτίων

Τη γνωστή εταιρεία καλλυντικών, Apivita, έβαλε αυτή τη φορά στο στόχαστρο η συμμορία των χρηματοκιβωτίων.
Οι ληστές που κατά την… αγαπημένη τους συνήθεια “χτύπησαν” ξημερώματα την ώρα που στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Μαρκόπουλο βρισκόταν μόνο ο φύλακας.

Οι πέντε δράστες τον αιφνιδίασαν. Εμφανίστηκαν από το… πουθενά και τον απείλησαν με όπλο. Το έδεσαν και τον κλείδωσαν στο φυλάκιο και στη συνέχεια εισέβαλαν στο λογιστήριο όπου διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο, το άδειασαν και στη συνέχεια διέρρηξαν το γραφείο του διευθυντή της εταιρείας όπου υπήρχε και δεύτερο χρηματοκιβώτιο. Το μέγεθος του χρηματοκιβωτίου ήταν μικρό και έτσι αποφάσισαν να κερδίσουν χρόνο. Έτσι το πήραν μαζί τους και αφού το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο του φύλακα αποχώρησαν από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.
Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Μαρκόπουλου ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν κλεμμένο και ήταν προφανώς το αυτοκίνητο των ληστών. Σε άλλη περιοχή οι δράστες εγκατέλειψαν, άθικτο, και το αυτοκίνητο του φύλακα.
Παρά τις έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή δεν εντοπίστηκε το παραμικρό ίχνος τους.
Η συμμορία των χρηματοκιβωτίων που χτυπάει τον τελευταίο καιρό εταιρείες στη Βοιωτία και την Αττική αποτελεί έναν μεγάλο πονοκέφαλο για την ΕΛ.ΑΣ.
Παρά τις εκτεταμένες έρευνες και παρά το γεγονός ότι οι δράστες κάνουν ένα χτύπημα σχεδόν κάθε δυο μέρες τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί είναι ελάχιστα.

newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις