ΕΛΛΑΔΑ

Λιποτάκτης διέρρηξε τρία μαγαζιά

Ο διαρρήκτης την είχε κάνει… κοπάνα από τον Στρατό και μάλιστα είχε καταδικαστεί για λιποταξία

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε η σύλληψη ενός νεαρού που συνελήφθη επειδή διέρρηξε τρία καταστήματα εστίασης στην Κάλυμνο, καθώς αποκαλύφθηκε ότι την είχε κάνει… κοπάνα από τον Στρατό και μάλιστα είχε καταδικαστεί για λιποταξία με απόφαση του Τριμελούς Στρατοδικείου Αθηνών!

Μετά από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος του νησιού, ο 28χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης των διαρρήξεων στις τρεις επιχειρήσεις που είχαν γίνει την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη με λεία χρήματα, ένα κινητό και διάφορα προϊόντα. Όμως, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και ποινή φυλάκισης 357 ημερών που του είχε επιβάλλει το Στρατοδικείο κι έτσι, μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, θα έχει να κάνει και με την στρατιωτική δικαιοσύνη.

*** Ένα κατάστημα στην Ελεούσα Ιωαννίνων διέρρηξε ένας 21χρονος Έλληνας τα ξημερώματα της Τετάρτης, αλλά έγινε αντιληπτός από περίοικους που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τμήματος Περιφέρειας κι έτσι συνελήφθη με ένα διαρρηκτικό εργαλείο στα χέρια. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που άσκησε δίωξη σε βάρος του για απόπειρα κλοπής, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις