ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρεμιέρα την Πέμπτη για τον «Αυτόχειρα» από την Ερασιτεχνική Σκηνή

Αύριο στις 9 το βράδυ κάνει πρεμιέρα «Ο Αυτόχειρας», το νέο έργο της Ερασιτεχνικής Σκηνής «Ανδρέας Τσατσαρής». Πρόκειται για μια εκπληκτική πικρή κωμωδία, ένα έργο εντυπωσιακό, λαϊκό και απενοχοποιημένο με γρήγορους ρυθμούς και σουρεαλιστικά στοιχεία και ταυτόχρονα τρομακτικά επίκαιρη.  «Ο Αυτόχειρας» του  Νικολάι Έρντμαν ανεβαίνει για 8 μόνο παραστάσεις στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, σε σκηνοθεσία του Άκυ Μητσούλη και σκηνικά του Γιάννη Γεωργιάδη.

Πιο συγκεκριμένα οι ημερομηνίες των παραστάσεων είναι 20,21,22,23,24,25,26 και 27 Απριλίου στις 9 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζη & Κουμουνδούρου) με τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ. Άνεργοι και φοιτητες με την επίδειξη της κάρτας και του πάσου στους δύο πληρώνει ο ένας.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Μαρίνα Αρχοντούλη, Γιάννης Χαρισμαΐδης, Ελένη Παντελιάδου, Κατερίνα  Πουρουτίδου, Κωνσταντίνος Καζαμίας, Ελένη Φασούλα,  Λίλια Στάθη,  Κώστας Χατζηστεργίου, Νίκη Φασούλα, Μάγδα Καζαντζή, Κίμων Μπαχατίρογλου, Πάρις Μποντικούλης, Κωνσταντίνα Τζουβάρα και Ηλιάνα Μπόντε.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Σεμιόν Σεμιόνοβιτς Ποντσεκάλνικοφ, κεντρικός ήρωας, βρίσκεται σε απόγνωση λόγω της μακροχρόνιας ανεργίας του, ενώ ο περίγυρός του, λόγω μιας παρεξήγησης, πιστεύει ότι ο Σεμιόν έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια, από το σπίτι του Σεμιόν παρελαύνει ένας «στρατός» ατόμων που εκπροσωπώντας τη διανόηση, την εκκλησία, το εμπόριο, την τέχνη, αλλά και τον ιδιοτελή εαυτό τους, θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Σεμιόν να αυτοκτονήσει για λογαριασμό τους με σκοπό να εκμεταλλευτούν το θάνατο του «αυτόχειρα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις