ΛΑΡΙΣΑ

Έκκληση για βοήθεια για την οικογένεια του Βασίλη Πιπέρη

Το Δ.Σ. της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ συνεδρίασε εκτάκτως και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Είναι γνωστή σε όλους η περιπέτεια της υγείας του “γελαστού παιδιού” των ΑΜΑΝ, του Λαρισαίου μουσικού και ηθοποιού Βασίλη Πιπέρη. Ο Βασίλης δίνει έναν μακροχρόνιο και δυσβάσταχτο οικονομικά αγώνα για την πλήρη αποκατάσταση του.

Μέσα στα καθημερινά προβλήματα που δημιουργούνται από την έλλειψη χρημάτων για τις θεραπείες του Βασίλη , την Κυριακή του Πάσχα, προστέθηκε ακόμη ένα. Ο πατέρας του Κώστας Πιπέρης, από τους παλαιότερους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων Αγγλικών στην Λάρισα, από πτώση υπέστη κάταγμα γοφού και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.

Ήδη νοσηλεύεται στην Χειρουργική κλινική (Δωμάτιο 306) του  Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Αυτή την στιγμή η μητέρα του Βασίλη έχει μείνει μόνη και αβοήθητη με τον Βασίλη τετραπληγικό και μη αυτοεξυπηρετούμενο και τον συμπαθέστατο κύριο Κώστα στο Νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα αυτά με μια πενιχρή σύνταξη.

Για τον λόγο αυτό η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ, της οποίας ο Βασίλης Πιπέρης είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ., παρακαλεί όποιον συμπολίτη μας έχει την δυνατότητα να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια για να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει από τις ανάγκες φαρμάκων και εξειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο Αριθμός λογαριασμού είναι:
ALPHA BANK   Δικαιούχος: Βασίλειος Κων. Πιπέρης
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 832-002101-045279
ΙΒΑΝ:      GR75 0140 8320 0210 1045 279
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945640499 Βασίλης Πιπέρης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις