ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια ανάσα από την αγορά της Φόρεστ ο Μαρινάκης

Μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες αναμένεται να ολοκληρωθεί η αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «Nottigham Post», καθώς τότε ο Έλληνας εφοπλιστής θα λάβει την άδεια από την επιτροπή της Football League.

Αυτό ήταν το τελευταίο εμπόδιο για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ενώ όπως υποστηρίζει η αγγλική ιστοσελίδα, ο Μαρινάκης έχει απαλλαχθεί από τις κατηγορίες για τα στημένα που τον βάραιναν, με αποτέλεσμα η Football League να είναι πλέον σε θέση να δώσει την έγκρισή της.

Το δημοσίευμα πάει την ιστορία και ένα βήμα παρακάτω, καθώς αναφέρει το όνομα του Σωκράτη Κομνινάκη, που είναι στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, ως συμπαίκτη του Έλληνα εφοπλιστή. Οι δυο τους θα αναθέσουν σε ένα άτομο της εμπιστοσύνης τους το μάνατζμεντ της Φόρεστ.

Το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήρθε ξανά στο προσκήνιο για την αγγλική ομάδα μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων του νυν ιδιοκτήτη της ομάδας Αλ Χαζάουϊ. Η είσοδος του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού στη Φόρεστ θα γίνει ανεξάρτητα από το αν θα παραμείνει στην κατηγορία ή όχι (μάχεται για την παραμονή της στην Championship).

Όσο για τον Αλ Χαζάουϊ, έχει σκοπό να πουλήσει το σύνολο των μετοχών του και να αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα. Μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα έγινε και συνάντηση με τον Μαρκ Γουόρμπαρτον για να αναλάβει τη θέση του προπονητή στην ομάδα, κίνηση που δεν αναμένεται να επηρεαστεί από την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις