ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Ο νεαρός που ξετίναξε τον τραπεζίτη του deal λύνει τη σιωπή του [pics, vid]

Ο Γιώργος Γανταδάκης έχει κάθε λόγο να χαμογελάει. Ρίσκαρε, πήρε τις σωστές αποφάσεις και πλέον αποκαλύπτει τα σχέδιά του…

Ο Γιώργος Γανταδάκης από τον Βόλο ήταν ο παίκτης που έφυγε με μια βαλίτσα λεφτά από το «Deal» του Alpha, αφού έπαιξε έξυπνα. Ο τυχερός Βολιώτης ξεκίνησε έχοντας 5.000 ευρώ στο κουτί του, αλλά στη διάρκεια του παιχνιδιού το αντάλλαξε. Προς το τέλος είχαν μείνει στο παιχνίδι τα κουτιά με τα τρία μεγαλύτερα ποσά, αυτά των 20.000, 40.000 και 60.000 ευρώ, και ο παίκτης αγνόησε τις προσφορές του τραπεζίτη και αναχώρησε με 60.000 ευρώ! «Είμαι ο τρίτος νικητής της σεζόν, αφού οι δύο προηγούμενοι πήραν από 40.000 ευρώ. Εγώ είμαι ο πρώτος που κέρδισε το ποσό των 60.000 ευρώ» δήλωσε στην εφημερίδα “Espresso” ο Γιώργος, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης σε ένα ιστορικό rock bar του Βόλου.

Όσο για το πού θα επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε; «Τα χρήματα που κέρδισα θα τα επενδύσω στο μαγαζί και μετά θα δω τις ανάγκες μου. Επίσης, θα βοηθήσω τη μητέρα μου και τα αδέλφια σε υποχρεώσεις τους, ενώ θα πάω μια κρουαζιέρα με την ξαδέρφη μου, την Ίριδα, η οποία ήταν μαζί μου στο “Deal”. Τα υπόλοιπα θα τα κάνω… αναμνήσεις» σχολίασε ο 33χρονος νικητής.

newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις