ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κορίνα Κρατσού: Η αγάπη της για την Ελλάδα και οι… δεσμοί της με τον Πλαταμώνα!

Η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε Κορίνα Κρετσού στα εγκαίνια των σηράγγων στα Τέμπη είναι αυτή που κέρδισε με την παρουσία, με την στάση της και κυρίως με την ομιλία της τουλάχιστον θετικά σχόλια.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε μεταξύ σοβαρού και αστείου στην ομιλία του στην Ρουμάνα επίτροπο να αλλάξει το επίθετό της σε Κρέτσου και να πολιτογραφηθεί Ελληνίδα.

Η κα Κρετσού είναι πραγματικά ένας άνθρωπος σε σημαντική θέση στην Ε.Ε και έχει μάλιστα βοηθήσει σημαντικά την χώρα. Άλλωστε το αναγνώρισε και ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

Μετά τις εκλογές του 2015 βοήθησε να “ξεκολλήσει” το ΕΣΠΑ και βέβαια να έρθουν λεφτά στην Ελλάδα. Άρα είναι ένας άνθρωπος που έχει έμπρακτα βοηθήσει.

Αυτό που όμως λίγοι ξέρουν είναι ότι η Ρουμάνα επίτροπος είναι ενθουσιασμένη με την Ελλάδα αλλά και με την δική μας περιοχή. Μετά τα εγκαίνια για δεύτερη φορά επισκέφτηκε τα Μετέωρα τα οποία την εντυπωσιάζουν. Η επίσκεψή της εκεί ήταν διήμερη.

Όμως η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής έχει πολλές αναμνήσεις και από την περιοχή του Πλαταμώνα. Η ίδια αποκάλυψε σε συνδαιτυμόνες της ότι έχει κάνει διακοπές εκεί κατά την παιδική της ηλικία με τους γονείς.

Άρα εικάζουμε πως όταν το 2015 κάποιοι μιλούσαν στην επίτροπο για το “ξεκόλλημα” του  έργου των Τεμπών δεν μιλούσαν σε έναν “αποστειρωμένο” Ευρωπαίο γραφειοκράτη αλλά σε έναν άνθρωπο που είχε σαφή εικόνα για την περιοχή.

Π.Γ

Φωτό: Πάολα Μπανάκα

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις