ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τρία χρυσά παγκόσμια βραβεία για το ντοκιμαντέρ που πρωταγωνιστούν Λαρισαίοι πυροσβέστες της ΕΜΑΚ

Σαρώνει τα βραβεία το ντοκιμαντέρ “ΕΜΑΚ: Κλήση Ζωής” της δημοσιογράφου με ρίζες από την Λάρισα Αθηνάς Κρικέλη και με πρωταγωνιστές Λαρισαίους πυροσβέστες της 8ης ΕΜΑΚ και όχι μόνο.

Το ντοκιμαντέρ το οποίο παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό σε παγκόσμια πρώτη στη Λάρισα δείχνει την δύσκολή εκπαίδευση που κάνουν οι πυροσβέστες προκειμένου να ανταπεξέλθουν σε δύσκολα περιστατικά σώζοντας ανθρώπινες ζωές. Η Αθηνά Κρικέλη έζησε επί μήνες μαζί με τους πυροσβέστες και κατέγραψε συμβάντα και σκληρή εκπαίδευση.

Η σειρά του Ολύμπου σαρώνει τα βραβεία στα διεθνή φεστιβάλ. Αυτή την φορά το πρόσφατο ντοκιμαντέρ “EMAK: Kλήση ζωής” έκανε το “ντεμπούτο” του στις φεστιβαλικές κινηματογραφικές αίθουσες Λονδίνου και Νέας Υόρκης και απέσπασε μαζί με το Ντοκιμαντέρ Mt. Olympus the Creation 5 πρωτιές.

Το ντοκιμαντέρ “ΕΜΑΚ: Κλήση Ζωής” έχει ήδη κερδίσει τρία χρυσά παγκόσμια βραβεία. Ένα από το φεστιβάλ Gold Movie Awards του Λονδίνου, ένα από το New York Films Screening, και ένα από το DIRECT ONLINE FILM FESTIVAL.

Η Λαρισαία γνωστή και πολυβραβευμένη Αθηνά Κρικέλη μιλώντας για τα βραβεία δήλωσε από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται στο onlarissa: “”Είμαστε πολύ χαρούμενοι όχι μόνο γιατί “παίζει” ο Όλυμπος στο διεθνές γίγνεσθαι, αλλά γιατί με τις νέες βραβεύσεις του ντοκιμαντέρ της Ellopia Films USA “ΕΜΑΚ: Κλήση ζωής”, αποδεικνύεται πως ο Όλυμπος δεν κερδίζει βραβείο μόνο επειδή έχει το κύρος του παρελθόντος αλλά κερδίζει και με τους ανθρώπους του σήμερα”.

Π.Γ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις