ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η δήθεν απόπειρα απαγωγής παιδιού που αναστάτωσε τη Λάρισα και το facebook

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα όταν υπήρξε ανάρτηση Λαρισαίου στο facebook που έκανε λόγο για απόπειρα απαγωγής παιδιού στην περιοχή της Τούμπας στη Λάρισα.

Στην ανάρτηση αναφερόταν:”Προς όλους τους γονείς στην Λάρισα στην περιοχή της Τούμπας έγινε ανακοίνωση σε δημοτικό σχολείο εμφανίστηκε μπλε Βαν αυτοκίνητο και κυνηγούσαν ένα παιδί για να το βουτηξουν μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε ζευγάρι με μωρό και εκτός από αυτό στην γειτονιά υπάρχει και ένας Πακιστανος τους αναζητά η αστυνομία!!!!”

Το ποστ άρχισε να κοινοποιείται από Λαρισαίους στο facebook προκαλώντας ανησυχία. Πάντως φαίνεται πως το περιστατικό δεν έχει δόση αλήθειας. Υψηλόβαθμες αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο onlarissa.gr ;ότι δεν υπήρξε κανένα τέτοιο περιστατικό στην πόλη.

Μάλιστα εξέφρασαν την απορία τους γιατί διακινούνται τέτοιες ειδήσεις από το facebook. Πρόσφατα όλοι θυμόμαστε την δήθεν δολοφονία στην σκεπαστή της Νεάπολης που κυκλοφορούσε ως είδηση όταν την περίοδο εκείνη στο χώρο γινόταν η AgroThessaly και είχε αναστατώσει όλη την πόλη μέχρι να διαπιστωθεί πως δεν ισχύει.

newsroom onlarissa.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις