ΛΑΡΙΣΑ

Γερογιώκας: Ο Τσίπρας επιχειρεί πισωγύρισμα στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας κ. Ηρακλής Γερογιώκας, με αφορμή τα χθεσινά εγκαίνια του μουσείου Μπελογιάννη από τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τόσο ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Στουρνάρας όσο και ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής κ. Λιαργκόβας επεσήμαναν με χθεσινές τους δηλώσεις τον τεράστιο κίνδυνο που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία να βυθιστεί στην ύφεση για έναν ακόμη χρόνο. Η αξιολόγηση έχει κολλήσει, η αγορά βρίσκεται σε ημιθανή κατάσταση, ενώ το κεφάλαιο «ΔΕΗ» αποκτά διαστάσεις τεράστιου εθνικού σκανδάλου, την ώρα που έχουμε και παραίτηση εισαγγελέως με κατηγορίες για παρέμβαση στο έργο της.

Ακριβώς την ίδια στιγμή ο Πρωθυπουργός, κατά τη γνωστή προσφιλή του τακτική, επιχειρεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα να στρέψει τη συζήτηση αλλού, με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Δυστυχώς η μέθοδος αυτή συνδυάζεται με την απόπειρα διχασμού των Ελλήνων, σε μια περίοδο όπου η ένωση των δυνάμεων ολόκληρου του έθνους είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Η απόπειρα πισωγυρίσματος στις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας συνιστά έγκλημα κατά της πατρίδας. Εμείς τιμούμε την ιστορική μνήμη, δηλώνουμε έτοιμοι να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, -όπου χρειάζεται,- δεν επιτρέπουμε όμως σε κανέναν να διχάσει τους έλληνες για μικροκομματικά οφέλη».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις