ΛΑΡΙΣΑ

Ημερίδα με θέμα την αλλαγή παραγωγικού μοντέλου στα Φάρσαλα

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΠΑΑ 2014 – 2020 και ο Δήμος Φαρσάλων συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 – Ευκαιρία αλλαγής παραγωγικού μοντέλου», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, ώρα 19:00, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων.
Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα κάνει o Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης και ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος. Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπος Κασίμης και ομιλητές στελέχη των Ειδικών Υπηρεσιών Διαχείρισης και Εφαρμογής του ΠΑΑ 2014 – 2020. Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρούστας.
Η ημερίδα είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις στρατηγικές κατευθύνσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (ΠΑΑ 2014-2020) σχετικά με την παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα. Ειδικότερα, θα παρουσιασθούν οι επενδυτικές προτεραιότητες για τον πρωτογενή τομέα, οι δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση του περιβάλλοντος καθώς και οι ευκαιρίες συνεργασίας και προώθησης της καινοτομίας που παρέχονται από το ΠΑΑ, μέσω της συγχρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Προσέλευση: 19.00
Χαιρετισμοί

Βασίλειος Κόκκαλης – Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Άρης Καραχάλιος – Δήμαρχος Φαρσάλων
«Το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και η Στρατηγική της Παραγωγικής Ανασυγκρότησης»

Χαράλαμπος Κασίμης, Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
«Οι επενδυτικές προτεραιότητες του ΠΑΑ 2014-2020 για τον αγροτικό τομέα»

Νικόλαος Μανέτας, Προϊστάμενος Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΠΑΑ
«Περιβάλλον και Δράσεις του ΠΑΑ 2014-2020»

Κάτια Λογοθέτου, Προϊσταμένη Μονάδας Κλιματικής Αλλαγής και Περιβάλλοντος Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής ΠΑΑ
«Συνεργατικότητα και Καινοτομία στα Μέτρα του ΠΑΑ 2014-2020»

Μαρία Τσάρα, Προϊσταμένη Μονάδας Συνεργασίας και Καινοτομίας Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής ΠΑΑ
Συντονιστής ημερίδας: Γιώργος Ρούστας – Δημοσιογράφος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις