ΛΑΡΙΣΑ

Δράσεις οδικής ασφάλειας στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας και εν όψει της απόδοσης στην κυκλοφορία του νέου υπερσύγχρονου αυτοκινητόδρομου από τον Ευαγγελισμό έως τη Σκοτίνα, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου συνεχίζει τις δράσεις της που έχουν ως στόχο την προώθηση και ανάπτυξη μιας γενικότερης παιδείας οδικής συμπεριφοράς.

Αυτή τη φορά το πρόγραμμα με τίτλο «Προωθούμε σωστή οδική συμπεριφορά, επενδύουμε στην Οδική Ασφάλεια» υλοποιείται από Δευτέρα 27/3 έως και Τετάρτη 29/3 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». Καθημερινά θα γίνονται τουλάχιστον πέντε παρουσιάσεις, δύο εκτεταμένες παρουσιάσεις το πρωί και τρεις μικρότερης διάρκειας το απόγευμα.

Μέσα από το πρόγραμμα που είναι ανοιχτό για τους πολίτες της Λάρισας οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες όχι μόνο για την κίνηση και την οδική συμπεριφορά σε έναν αυτοκινητόδρομο αλλά και για τους τρόπους ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς στις σήραγγες αλλά και να «εκπαιδευτούν» βιωματικά στους προσομοιωτές σύγκρουσης, ανατροπής και μέθης.

Η σωστή οδική συμπεριφορά αφορά όλους μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις