ΕΛΛΑΔΑ

Ποια είναι η μοιραία γυναίκα του φονικού στο Μοσχάτο

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η δολοφονία του Μοσχάτου με δράστη τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη και θύμα τον Μάριο Λουκόπουλο, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Η μοίρα του 39χρονου Τσαγκάρη, παραολυμπιονίκη και ιδιοκτήτη πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο και του 47χρονου Μάριου, ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Νέο Φάληρο στην οδό Φαληρέως έμελλε να ενωθούν καθώς αναμεσα τους βρέθηκε, άθελη της, η σαραντάχρονη Κατερίνα, πρώην σύζυγος του Λουκόπουλου και -σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες- νυν σύντροφος του παραολυμπιονίκη.
Η γυναίκα, από το 2015 κιόλας, είχε αποφασίσει να συνεχίζει την ζωή της μακριά από τον συζυγό της, ο οποιός ωστόσο αρνιόταν να το αποδεχθεί, καθώς δήλωνε πως “η Κατερίνα ήταν η μια και μοναδική γυναίκα της ζωής μου”.

Ο Λουκόπουλος αμέτρητες φορές ζήτησε επίμονα απ’ την Κατερίνα να κάνουν προσπάθειες για να τα ξαναβρούν, όμως εκείνη ήταν ανένδοτη.

Τότε ο 47χρονος άρχισε να υποψιάζεται την ύπαρξη ενός άλλου άντρα. Και έτσι ανακαλύπτει την σχέση της με τον Τσαγκάρη όταν τους εντοπίζει σε γνωστό ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων.

Ο Λουκόπουλος, παραδομένος στη ζήλεια, αρχικά σχεδίασε κι υλοποίησε την απαγωγή της πρώην συζύγου του. Την κρατούσε δεμένη στην γκαρσονιέρα του κι όταν εκείνος την άφησε τελικά ελεύθερη, η γυναίκα του υπέβαλλε μήνυση.

Οι ενοχλήσεις συνεχίστηκαν, μέχρι που η κατάσταση προφανώς έφτασε στο απροχώρητο.

Και τότε αποφάσισε να πάρει το παιχνίδι στα χέρια του ο Τσαγκάρης, ερχόμενος αντιμέτωπος με τον πρώην άντρα της ερωμένης του. Με την γνωστή, πλέον, αιματηρή κατάληξη…

thetoc.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις