ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Λάρισα. Η άλλη όψη της πόλης”

Η Φωτογραφική ομάδα fplus, στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Marketing & Branding Τόπου που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2017, παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Λάρισα. Η άλλη όψη της πόλης”.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Μύλου του Παππά από την Τρίτη 28 Μαρτίου έως και το Σάββατο 1 Απριλίου 2017.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 20:00.

“Πόσο γνωρίζουμε την πόλη που ζούμε; Οι περισσότεροι από εμάς κινούμαστε καθημερινά σε ένα πολύ μικρό κομμάτι της πόλης. Εάν κάποιος μας ζητήσει να του πούμε για την πόλη που ζούμε, θα του πούμε για τα οικεία σε μας μέρη, που βιώνουμε και εργαζόμαστε καθημερινά, που συναντούμε στη βόλτα μας, τους πεζόδρομους με τα μαγαζιά στο κέντρο και τις πλατείες. Είναι όμως μόνο αυτό η εικόνα της πόλης;

Ποιες άλλες όψεις μπορεί να έχει; Το κέντρο της δίνει μορφή ή τα άκρα της την ορίζουν;
Με αφορμή τα παραπάνω ερωτήματα η έκθεση με τίτλο “η άλλη όψη της πόλης” διερευνά την αθέατη ουσιαστικά πλευρά της πόλης. Μια πόλη που άλλοτε έχει κάτι να κρύψει και άλλοτε αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται, μέσα από τις αντιθέσεις που τη συγκροτούν. Μια πόλη που περιβάλλεται από αποκεντρωμένες συνοικίες που ζουν σε διαφορετικούς ρυθμούς. Μια πόλη που αλλάζει καθημερινά.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις