ΛΑΡΙΣΑ

Καλλονές του διαγωνισμού «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» θα φορέσουν χλαμύδες και θα φωτογραφηθούν στο Αρχαίο Θέατρο!

Ο χώρος στο Αρχαίο Θέατρο με το συγκεκριμένο event θα ομορφύνει ακόμη περισσότερο. Πρόκειται για περίπου 25 καλλονές του διαγωνισμού «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» οι οποίες θα φορέσουν χλαμύδες (αρχαιοελληνικές φορεσιές) και θα σταθούν μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας.

Αυτό σχεδιάζεται από του ιθύνοντες οι οποίοι και διεκδικούν για λογαριασμό της Λάρισας και της Θεσσαλίας τον διαγωνισμό «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός», που εφόσον έρθει θα είναι μια τεράστια προβολή για ολόκληρη την περιοχή σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο φάκελος μαθαίνουμε  πως πάει αρκετά καλά και δεν αποκλείεται η αρμόδια επιτροπή των καλλιστείων να δώσει την διοργάνωση στην Λάρισα. Οι σκέψεις είναι ο διαγωνισμός να γίνει στην Κεντρική Πλατεία ή στο ξενοδοχείο 5 αστέρων που θα διαμείνουν οι διαγωνιζόμενες

Εκτός από την φωτογράφιση στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας για τις πανέμορφες διαγωνιζόμενες οι οποίες θα φτάσουν εδώ από 25 χώρες, φωτογραφήσεις θα υπάρχουν και σε άλλα μέρη της Θεσσαλίας . Ο σχεδιασμός των διοργανωτών κάνει λόγο για φωτογραφήσεις τόσο με φόντο τα Μετέωρα όσο και το Πήλιο.

Η προβολή είναι τεράστια αν φανταστεί κανείς ότι οι φωτογραφίες αυτές θα “παίξουν” σε παγκόσμια μέσα προβάλλοντας ολόκληρη την Θεσσαλία αλλά και την Λάρισα στην οποία και θα γίνει ο διαγωνισμός.

Π.Γ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις