ΛΑΡΙΣΑ

Λαμπρές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο δήμο Τεμπών – Δείτε φωτογραφίες

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός της 25η Μαρτίου στο Δήμο Τεμπών.

Με εορταστική ατμόσφαιρα σήμερα στο Μακρυχώρι στην έδρα του Δ.Τεμπών και στην δημοτική ενότητα Νέσσωνος στο Συκούριο για τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου.
Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος .

Το πρωί πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά και αντίστοιχα στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου στο Συκούριο και στην συνέχεια έγινε η κατάθεση στεφάνων και ακολούθησε παρέλαση των μαθητών νηπιαγωγείου -δημοτικού -γυμνασίου και λυκείου καθώς και προσκόπων της περιοχής Συκουρίου.Στο Συκούριο η παρέλαση έγινε υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δ.Τεμπών.

Στον εορτασμό παραβρέθηκαν εκτος του Δημάρχου Τεμπών ,ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Νικόλαος Λιούπας ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος ,ο Αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Δημήτρης Τσέτσιλας κ. Γεώργιος Ντόντος , η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας κα Άννα Καραπάνου- Μαγαλιού ,ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας το μέλος τοπικού συμβουλίου Ελάτειας κ.Θεόδωρος Ζάρρας,εκπρόσωπος της πυροσβεστικής και της αστυνομίας,Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων .

Μετά το πέρας την παρέλασης στην έδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι ο Δήμαρχος Τεμπών παραβρέθηκε στο Συκούριο όπου παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητών.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Συκούριο παρακολούθησαν ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος ,ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Νικόλαος Πουτσιάκας ο αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Νέσσωνος κ.Κώστας Νταφούλης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Ιωάννης Αργυρίου,Γεώργιος Έξαρχος ,Παναγιώτης Γκατζόγιας, Ιωάννης Βλάγκας και Χρήστος Μπίκας,ο πρόεδρος δημοτικής ενότητας κ.Γεώργιος Καλότυχος, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας, εκπρόσωπος του Α.Τ Περιφέρειας Λάρισας , Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων .

Για την ημέρα της 25η Μαρτίου ο δήμαρχος Τεμπών δήλωσε: “Η επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι μεγάλη γιορτή. Είναι ημέρα κατάνυξης και απόδοσης τιμής στους αγωνιστές του 1821, σε όλους εκείνους τους επώνυμους αλλά και ανώνυμους ήρωες, που κράτησαν στην καρδιά τους τη φλόγα του ξεσηκωμού και αγωνίστηκαν προκειμένου να υπερασπιστούν τα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες του έθνους μας.

Αποτελεί μια ασίγαστη υπενθύμιση του πάθους και της γενναιότητας της ελληνικής ψυχής, της αποφασιστικότητας, της τόλμης και της αυτοθυσίας των Ελλήνων. Ταυτόχρονα αποτελεί και παράδειγμα της μεγάλης δύναμης του έθνους μας για να αγωνιζόμαστε για τον κοινό σκοπό με σύμπνοια και ομόνοια.

Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα μας, είναι και ημέρα ευθύνης προς την πατρίδα, προς τη σημερινή αλλά και τις επόμενες γενιές.

Έχουμε ιερή υποχρέωση, να συνεχίσουμε να τιμούμε στην πράξη όλους όσοι έδωσαν ακόμη και τη ζωή τους για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι και να θέσουμε ως γνώμονα και στόχευση της συλλογικής μας δράσης τη δημιουργία μιας Ελλάδας ισχυρής και περήφανης”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις