ΛΑΡΙΣΑ

Ο Κατσιαντώνης στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στα Φάρσαλα

Παρών στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου…. και στα προβλήματα των Φαρσάλων ο Γιώργος Κατσιαντώνης

Την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του Γιώργου Κατσιαντώνη δήλωσε ότι έχει ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, ο οποίος τον υποδέχτηκε για να παραστούν μαζί με τους αντιδημάρχους και την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας του Δήμου, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Με υπερηφάνεια και συγκίνηση είδαν την κατάθεση στεφάνων από μαθητές, προσκόπους και οδηγούς στο Ηρώο των Πεσόντων στην πλατεία δημαρχείου ενώ νωρίτερα παρακολούθησαν με ευλάβεια τη δοξολογία, παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο Βουλευτής Λάρισας επισκέφτηκε νωρίς το πρωί το δήμαρχο Φαρσάλων στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Δήμο. Αναφέρθηκαν στην ανάγκη κατασκευής του δρόμου Λάρισας-Φαρσάλων καθώς και στην διασύνδεση των Φαρσάλων με την ΠΑΘΕ στο ύψος των Μικροθηβών… προκειμένου να μη νιώθουν… αποκομμένοι από το υπόλοιπο δίκτυο της Θεσσαλίας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο έργο αποπεράτωσης μεταφοράς νερού αλλά και στο θέμα των πλημμυρών… που “βουλιάζουν” την πόλη κάθε φορά που βρέχει αφού το δίκτυο είναι… απαρχαιωμένο και κανείς όπως ανέφερε ο δήμαρχος δεν ενδιαφέρθηκε για να λυθεί το ζήτημα τους.

Γιώργος Κατσιαντώνης και Άρης Καραχάλιος έδωσαν τα χέρια για ανοιχτή επικοινωνία που αφορά τα προβλήματα του Δήμου, με το Βουλευτή Λάρισας να δηλώνει παρών στην πόλη των Φαρσάλων που αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι της Θεσσαλικής περιφέρειας, ενώ ο δήμαρχος Φαρσάλων δώρισε στον Βουλευτή Λάρισας και δύο βιβλία για την ιστορία της περιοχής ,προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την σημερινή επίσκεψη του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις