Life & StyleΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κόβεται το “Lucky Room”: Τι πραγματικά συμβαίνει με το Λαρισαίο Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1;

Με ταχύτητα φωτός κυκλοφορεί η είδηση πως το “Lucky Room” του Γιώργου Λιάγκα κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και πως οι σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι του Αμαρουσίου περνούν μία περίεργη… φάση, τηλεοπτικής… αφασίας!

Μία είδηση η οποία όπως ίσως φαντάζεσαι λατρεμένη, δεν θα μπορούσε να περάσει αδιάφορη… Μία είδηση η οποία έσκασε και τάραξε για τα καλά τα νερά του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, με το “Lucky Room”; Ρίχνει όντως πρόωρα και άδοξα αυλαία; Σύμφωνα με πολύ καλά ενημερωμένες πηγές, όχι το καθημερινό τηλεπαιχνίδι δεν μας αποχαιρετά. Απλά, θα σταματήσει να υπάρχει καθημερινά στη ζωή μας και πλέον θα μας “χτυπάει το κουδούνι” μόνο τα Σαββαοτοκύριακα.

Πιο συγκεκριμένα, η είδηση ότι το παιχνίδι μας κουνάει μαντίλι προέκυψε σήμερα, γιατί σήμερα ακυρώθηκε το προγραμματισμένο γύρισμα εγγραφής που υπήρχε. Το σημερινό γύρισμα μπορεί να ακυρώθηκε ,όμως, δεν ματαιώθηκε, μιας και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Κατά τα άλλα, λόγω του ότι το “Lucky Room” στον ΑΝΤ1 σημειώνει μία εντελώς χλιαρή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, αποφασίστηκε να επιστρέψει στα Σαββατοκύριακα, απ ΄όπου και ξεκίνησε η προβολή του. Με άλλα λόγια το “Lucky Room” λίαν συντόμως θα παίζει μόνο Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη το παιχνίδι θα συνεχίσει να μας κλείνει καθημερινά ραντεβού και αυτή η μεταφορά του στο… πλανήτη του Σαββατοκύριακου θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα.

tlife.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις