Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη το Περού

Εβδομάδα υποχρεώσεων εθνικών ομάδων η τρέχουσα, με το ενδιαφέρον σήμερα να επικεντρώνεται στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ουρουγουάη – Βραζιλία, όμως επιλογές προκύπτουν από άλλες αναμετρήσεις, όπως επίσης και απ’ το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα.
Με κάλυψη στη Βενεζουέλα
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Βενεζουέλα – Περού, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.10. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής των προκριματικών της ζώνης της Λατινικής Αμερικής. Η Βενεζουέλα είναι ουραγός της βαθμολογίας με μόλις 5 πόντους, την ίδια στιγμή που οι Περουβιανού μετρούν 14 πόντους και καταλαμβάνουν την 8η θέση. Με διακυμάνσεις η απόδοση αμφότερων των ομάδων, με τη Βενεζουέλα να έρχεται από τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ το Περού μετράει ρεκόρ 2-1-2 στις τελευταίες πέντε. Έχουν κάνει ζημιές εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, πέρασαν από Παραγουάη (1-4) και Βολιβία (0-3), είναι η ομάδα με το ισχυρότερο κίνητρο σήμερα, επιλέγουμε το 2 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).
Το παίρνει εύκολα η Αργεντινή
Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Αργεντινή – Χιλή, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ -1 γκολ των γηπεδούχων σε απόδοση 1.85 (Σε περίπτωση που η Αργεντινή κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Αργεντινή κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Ντέρμπι με φόντο την τετράδα διεξάγεται στο Μπουένος Άιρες, όπου η Αργεντινή αισθάνεται πίεση για να κερδίσει τη Χιλή. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία, βρίσκονται στην 5η θέση με 19 πόντους, στο -1 από Χιλή και Εκουαδόρ, στο -4 απ’ την Ουρουγουάη και στο -8 απ’ την πρωτοπόρο Βραζιλία, απ’ την οποία διασύρθηκαν εκτός έδρας (3-0) τον Νοέμβριο. Το σερί των τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη πήρε τέλος με το εντός έδρας 3-0 επί της Κολομβίας, την ίδια στιγμή που η Χιλή επικρατούσε 3-1 της Ουρουγουάης. Δίνουμε προβάδισμα στην Αργεντινή, που οφείλει να κερδίσει, πιστεύουμε ότι θα το κάνει πιο εύκολα απ’ ότι αναμένεται.
Νίκη για την Εφές
Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση Εφές Αναντολού – Φενέρμπαχτσε, όπου επιλέγουμε το -4.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.90. Σε τροχιά οκτάδας είναι η Εφές Αναντολού μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη 68-76 επί της Ζαλγκίρις την Τρίτη. Έχει ρεκόρ 15-12 και καταλαμβάνει την 7η θέση, ενδεχόμενη επικράτηση σήμερα μπορεί να τη φέρει μια «ανάσα» απ’ την πρόκριση, αλλά και να της προσφέρει το δικαίωμα να κοιτά ακόμη και την έκτη θέση, σε περίπτωση ήττας του Παναθηναϊκού. Οι γηπεδούχοι έρχονται από έξι νίκες στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές της Ευρωλίγκα, σήμερα θέλουν να εκμεταλλευτούν το κακό μομέντουμ της Φενέρμπαχτσε, που δεν πατά καλά τελευταία. Οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν εντός έδρας ήττα-σοκ την Τρίτη με 79-81 απ’ την αδιάφορη Μακάμπι, ενώ πριν από τρεις αγωνιστικές έχασαν και απ’ την Μπάμπεργκ εντός έδρας. Είναι τέταρτοι με ρεκόρ 17-10, αν χάσουν και σήμερα κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τετράδας. Όλες οι συνθήκες ευνοούν την επικράτηση της Εφές και την οριστική πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Κρατάμε τη νίκη της Εφές και με μεγαλύτερο ρίσκο το -4.5.
Υψηλό σκορ στο Μιλάνο
Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο – Μπάμπεργκ, όπου επιλέγουμε το Over 164.5 σε απόδοση 1.90. Παντελώς αδιάφορη αναμέτρηση στο Μιλάνο, με αμφότερες τις δύο ομάδες να μην έχουν ελπίδες για την πρόκριση. Οι Ιταλοί έρχονται από έξι διαδοχικές ήττες και παίζουν «ελεύθερα», χωρίς σκοπιμότητες και με ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο επιθετικό κομμάτι. Δεν τα κατάφεραν κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τρίτη, ηττήθηκαν 74-61 σ’ ένα γενικά μετριότατο παιχνίδι, την ίδια στιγμή που η Μπάμπεργκ διασύρθηκε εντός έδρας 71-96 απ’ την Μπασκόνια. Δεν έχει λοιπόν «μυαλό» για Ευρωλίγκα η Μπάμπεργκ και θα παρουσιαστεί χαλαρή στην άμυνα, κάτι που λογικά θα ισχύσει και για την Αρμάνι. Πάμε με το Over 164.5 που ενισχύεται λόγω της απουσίας σκοπιμότητας και επιπλέον είχε επαληθευθεί και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, 106-102 νίκη για την Μπάμπεργκ στην παράταση μετά το 91-91 του 40λέπτου.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις