ΛΑΡΙΣΑ

«Τρέχουν» οι προσφορές στα καταστήματα WIND με αφορμή το RUNGREECEΛΑΡΙΣΑ

Μοναδικές προσφορές «τρέχουν» στα καταστήματα WIND της Λάρισας στο πλαίσιο των αγώνων RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ. Δρομείς αλλά και γενικά οι φίλοι της διοργάνωσης μπορούν να αποκτήσουν το iPhone 5s ΜΟΝΟ με 269€ και άλλες μοναδικές προσφορές σε κινητή, σταθερή, Internet και άλλες συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Μεταξύ άλλων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν:

  • Σύνδεση κινητής σε οικογενειακό σχήμα για να απολαμβάνουν δωρεάν 1500 λεπτά ομιλίας* προς όλη την οικογένεια της WIND και Q και 10% επιπλέον έκπτωση στο πάγιο του προγράμματός τους λόγω του οικογενειακού σχήματος.
  • Δωρεάν VDSL για τρεις μήνες** για νέους όσο και για υφιστάμενους συνδρομητές σταθερής και Internet WINDγια να ζήσουν την εμπειρία της πολύ γρήγορης επικοινωνίας με ταχύτητες έως 50Mbps.
  • Τα κορυφαίας ποιότητας smartphones Samsung GalaxyA3 (2016) και Samsung Galaxy J3 DS, χωρίς δέσμευση συμβολαίου στη μοναδική τιμή των 189€ (από 249€) και 159€ (από 189€) αντίστοιχα. Και βέβαια μοναδικές προσφορές σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών, tablet και αξεσουάρ.

Περισσότερες πληροφορίες για αυτές και πολλές άλλες μοναδικές προσφορές είναι διαθέσιμες από τις εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων WIND Λάρισας (Ελευθερίου Βενιζέλου 69, Ασκληπιού 36 και Μ. Αλεξάνδρου 19)

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η πόλη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών, RUN GREECE Λάρισα, την Κυριακή 26 Μαρτίου. Για συμμετοχή και περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τοwww.run-greece.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις