ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σπείρα αλλοδαπών είχε “ρημάξει” το Βόλο

Συνελήφθησαν χθες (21-03-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τέσσερις υπήκοοι Ρουμανίας, δύο άντρες και δύο γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 67 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι δύο γυναίκες, εισήλθαν ως πελάτισσες διαδοχικά σε δύο καταστήματα στην πόλη του Βόλου (αρτοποιείο και κατάστημα οπτικών ειδών) και αφαίρεσαν συνολικά ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των (90) ευρώ και διάφορα τρόφιμα.

Στη συνεχεία επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, όπου τους ανέμεναν οι δύο άνδρες συνεργοί τους και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών με αποτέλεσμα έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις να εντοπίσουν τους τέσσερις δράστες και να τους συλλάβουν.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο προαναφερόμενο όχημα, αλλά και από την κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το συνολικό χρηματικό ποσό των (220) ευρώ.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα και χρηματικό ποσό των (90) ευρώ αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις