ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το “Ιστορικό ράλλυ Ελλάδας” τον Οκτώβριο στη Λάρισα- Στο Πανευρωπαϊκό χάρτη μηχανοκίνητου αθλητισμού η πόλη

Το σύμφωνο συνεργασίας Δήμου Λαρισαίων και Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) για την διοργάνωση του ιδιαίτερα σημαντικού πανευρωπαικού αγώνα, “Ιστορικό ράλλυ Ελλάδας 2017”, υπογράφηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου από το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και Πρόεδρο της ΟΜΑΕ Δημήτρη Μιχελακάκη.

Ο ιστορικός αγώνας που θα έχει και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα γίνει στην περιοχή από τις 13-16 Οκτωβρίου του 2017. Η Λάρισα θα αποτελέσει το Κέντρο Αγώνα, σημείο αφετηρίας και τερματισμού, ενώ το Service Park των αυτοκινήτων, θα βρίσκεται στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης.

Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για την πόλη καθώς μιλάμε για αγώνες με κλασσικά αυτοκίνητα οι οποίοι θα προσελκύσουν 130 συμμετοχές τουλάχιστον, όμως με κάθε τρόπο σε αυτόν θα εμπλακούν έως και 900 άτομα.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τάχος τόνισε πως χθες το Δ.Σ υπερψήφισε την υπογραφή του συμφώνου για την διεξαγωγή του αγώνα. “Θέλουμε μεγάλα γεγονότα για την πόλη Προκειμένου να περάσουμε σε μια νέα εποχή που θα φέρει ανάπτυξη”, υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης επισήμανε ότι με αυτό το ιστορικό αγώνα “βάζει ξανά την Λάρισα στο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα φέρει κόσμο στην πόλη. Εμείς θέλουμε την Λάρισα πόλη των μεγάλων γεγονότων και τέτοιου είδους δραστηριότητες θα δούμε κι άλλες”, κατέληξε.

Ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης τόνισε ότι “πρόκειται για το πρώην “ιστορικό ράλλυ Ακρόπολης” και είναι ένα πανευρωπαϊκό γεγονός.Η Ομοσπονδία σε λογική εξωστρέφειας, μετά το Λουτράκι, την Θεσσαλονίκη και την Λαμία έρχεται στη Λάρισα η οποία πρέπει να γίνει παράδειγμα και για άλλες περιοχές”.

Ο Έφορος Αγωνιστικού του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας Νίκος Χριστοδουλόπουλος μίλησε “για το στρατηγικό σχέδιο μάρκετινγκ για την ανάδειξη της πόλης που επέβαλε σε αυτό να υπάρχει και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός”.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις