ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φεύγει ο Τσιώλης, πρόταση σε Δώνη αποκάλυψε ο Κούγιας!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΠΑΕ ΑΕΛ, λέγοντας πως ο Σάκης Τσιώλης του ζήτησε να αποχωρήσει από τον πάγκο της ΑΕΛ μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα. Παράλληλα ο γνωστός ποινικολόγος έκανε ανοιχτή πρόταση στον Γιώργο Δώνη να αναλάβει την ομάδα!

Πρωϊνές δηλώσεις στο ράδιο της ΠΑΕ έκανε ο Αλέξης Κούγιας που αφορούσαν το άμεσο μέλλον της ΑΕΛ. Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας (Δευτέρα 20/03) είχε συνάντηση με τον Σάκη Τσιώλη στην Αθήνα, με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να έχει ως… άλλοθι εξωαγωνιστικά θέματα που τον έχουν πληγώσει!

Στην ίδια συνάντηση ο Σάκης Τσιώλης έβαλε στην κουβέντα και μία συνέντευξη Τύπου απολογιστικού χαρακτήρα των πεπραγμένων του στην δεύτερή του θητεία στην ΑΕΛ, εκεί όπου ίσως και αποκαλύψει για ποιο λόγο αποχωρεί πραγματικά από τη μεγάλη του αγάπη.

Μετά λοιπόν αυτών των εξελίξεων ο Αλέξης Κούγιας θα βρεθεί σήμερα στη Λάρισα ούτως ώστε να βρει λύση για τον πάγκο της ομάδας, έως και το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Αυτό πάντως το οποίο αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έκανε ανοιχτή πρόταση στον Γιώργο Δώνη για να αναλάβει τη θέση του προπονητή της ΑΕΛ!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις