ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φεστιβάλ Πηνειού: υπόθεση όλων!

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων ξεκίνησε ήδη τις προετοιμασίες για το Φεστιβάλ Πηνειού, που θα διεξαχθεί φέτος από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου, ώστε να συμπεριληφθεί η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής (21 Ιουνίου), όπως συνηθίζεται μετά την αναμόρφωση – αναβάθμιση του Φεστιβάλ τα τρία τελευταία χρόνια.
Είναι γνωστό πλέον, πως το Φεστιβάλ Πηνειού είναι ένας θεσμός που προάγει τον πολιτισμό, αναδεικνύοντας το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό και παράλληλα παρουσιάζοντας ό,τι ενδιαφέρον και καινούριο συμβαίνει στη χώρα, αλλά και το εξωτερικό.
Με βασικό χαρακτηριστικό τη διαδραστικότητα, επιδιώκει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα δρώμενα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά, να ανακαλύψουν βιωματικά όλες τις τέχνες, να διασκεδάσουν ουσιαστικά, να νιώσουν το Φεστιβάλ δική τους υπόθεση.
Με βάση το παραπάνω σκεπτικό, καλούνται όλοι οι φορείς- πολιτιστικοί, αθλητικοί, κοινωνικοί, καθώς και μεμονωμένοι καλλιτέχνες, να καταθέσουν ανάλογες προτάσεις, μέχρι τις 30 Απριλίου.

Κάθε δρώμενο πρέπει να συνιστά μια πρόταση που θα προάγει την αισθητική και πνευματική ανάπτυξη και θα δημιουργεί πολιτιστικό προϊόν.

Επίσης, προτάσεις μπορούν να καταθέσουν και όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν χορηγοί του Φεστιβάλ.
Πληροφορίες: Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, Μύλος του Παππά, κεντρικό κτήριο, τηλέφωνο: 2410 – 614449, e mail: adhm6@larissa-dimos.gr.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις